İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehtaplı Gece Sefaları...
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yanlış hatırlamıyorsam bir Arjantin-Hollanda maçı var orda gol atıyor Kempes yanlışta hatırlıyor olabilirim video kaset vardıMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet attı Cem ama ilginç bir gol videosu var bakabilirsin son anda topa dokundumu belli bile değil..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabam sıkı bir Arjantin taraftarıdır video kasetleri falan vardı..Arjantin-Belçika maçının falan..Kempesi çok anlattı bana ordan biliyorum..Tabi Maradona diyince o adam insan değil der başka birşey demezBenim baba da aynı şimdi pek bilmez ama eskileri çok iyi biliyor...
Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer olunca uyudunuz dimi çok hayırsızsınız ya..
Selam Eder Kocaelinden Kubi..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dünyadan futbol merakı babadan geliyor belli oldu..Benim baba da aynı şimdi pek bilmez ama eskileri çok iyi biliyor...
Halen daha takibe davam ediyor ama bir futbolcu topu kaptırınca hemen eskilerden bir örnek veriyor böyle yapmazdı diyor
Kubilay nabaysın la
Muhtar'ım hoşgeldinTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTagılıyrım aga..
Memleket Hasreti Yakti Bitirdi Bizi..
Ha Habu Manisa Deplasmanına Hazırlıklı Olun Ha..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Gökhan babadan geliyorHalen daha takibe davam ediyor ama bir futbolcu topu kaptırınca hemen eskilerden bir örnek veriyor böyle yapmazdı diyor
Kubilay nabaysın la
Muhtar'ım hoşgeldin
Muhtarım hoşgeldin...Kubi artık muhabbet edemiyoruz ne oldu bize..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
Ah Be Gökhan Görünmüyorusunki.. Yada Ben Görünmüyorum..
Geceler Bizim Daha..
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHosbuldakAga
NAsilsin cem
kubilay yarin is yokmu laDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa tamam da Eylül sınavlarıma denk gelmez ise geliyorum
Maç Diyarbakır Maçından Sonraki Hafta..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
- Alıntı
Yorum
Yorum