Yahu eskiden başarılı olan takımlar bir türlü devamını getiremediler..Newcastle mesela şampiyonlar ligi oynuyordu kümeye düştüler keza Leeds United öyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehtaplı Gece Sefaları...
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu eskiden başarılı olan takımlar bir türlü devamını getiremediler..Newcastle mesela şampiyonlar ligi oynuyordu kümeye düştüler keza Leeds United öyleSana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeportivo nun Milan ı elediği maçları hiç unutmuyorum...Milan ilk maçta evinde resmen dalga geçmişti..Pirlo serbest vuruştan atmıştı...Maç 3-0 bitmişti..Herkes Milan turu geçti derken sahneye Luque çıkmıştı maçı 4-0 kazanıp turu geçmişlerdi...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsana maçlardan biriydi o maç..Deportivo çok ısırgan bir takımdı devamlı tempo yapmaya çalışıyorlardı Makaay ve Tristan gibi 2 tane önemli forvetleri vardı..Sağ bekte Manuel Pablo..Hey gidi zamanlarMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeportivo anısı çok bende..Enişteyle iddaaya girmiştik..Gs-Deportivo maçına...O Gs yener dedi ben Djalminha bırakmaz dedim...Maçı 2-0 almışlardı sanırsam penaltıdan Djalminha atmıştı...
Zamanında bizide elemiş Deportivo hatta Bebeto orada oynuyormuşTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleğs yi yenmesi iyi olmuş
Zamanında bizide elemiş Deportivo hatta Bebeto orada oynuyormuşMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
Uşakalr size iyi geceler. Ben yatmaya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBebeto-Romario.....Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBebeto-Romario.....
Donato atmıştı Trabzon'daki maçta golü, 0-1 yenilmiştik.Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
- Alıntı
Yorum
Yorum