Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Günün Eğlencesi - 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Potansiyel müşteri

Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi.

Bu süpermiş

Yorum

• tssefa buraya video yu nasılyükleri

Yorum

• Harun abi çok güzeldi. Teşekkürler
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Sedyemiz yok, kapı verelim!
            İspanya 4. Ligi'nde, Badajoz-Extremadura arasında oynanan karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı...

Badajoz’un tecrübeli savunma oyuncusu Emilio Pinto, rakibiyle girdiği mücadelede ayağına aldığı darbe ile bir anda yere yığıldı. Ayağında birkaç kırık olduğu anlaşılan Pinto’yu görevliler, hemen ambulansa taşımak istedi. Ancak ortada bir sedye olmadığı için Pinto ancak, Domingo Duran Stadı’nda bulunan bir kapı yardımıyla ambulansa taşınabildi. İlginç bir şekilde gelişen bu olayın ardından hastanede tedavi altına alınan ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olan oyuncu, “Bu imkansızlıkta kapı, beni taşımak için iyi bir çözüm oldu” ifadesini kullandı. Karşılaşma ise konuk ekip Badajoz’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Dün akşam Fox tv de Levent Kırca'nın, ''olacak o kadar'' da yaptığı Muazzez Abacı tiplemesi beni koltuktan düşürtdü gülmekten.
              Üstad formunu bulmaya başlamış yeniden. You tube yada Facebook'a düşmüşmüdür acaba videosu ?

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün akşam Fox tv de Levent Kırca'nın, ''olacak o kadar'' da yaptığı Muazzez Abacı tiplemesi beni koltuktan düşürtdü gülmekten.
                Üstad formunu bulmaya başlamış yeniden. You tube yada Facebook'a düşmüşmüdür acaba videosu ?
                Bende Muazzez Abacı tiplemesine gülmekten öldüm
                Videosu aşağıda.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tssefa buraya video yu nasılyükleri
                  Kusura bakma mesajını şimdi gördüm. Youtube için [yt ] watch='dan sonraki kısım [/y t]

yt arasında boşluk yok

Yorum

• .....................

Yorum

• [ATTACH]3601[/ATTACH]

BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• ........................................
                        En son Paksoy tarafından düzenlendi; 26.10.2009, 18:16.

Yorum

• böyle forvetimiz yok allaha sükür

Yorum

• Laz Uşağı Ha böyle Dua Eder )

*
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Aradaki 3 farki bulun cok kolay ve cok keyifli

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aradaki 3 farki bulun cok kolay ve cok keyifli

http://www.susya.ru/flash/fvp.swf
                                Ya yeter artık böyle şeyler sıktı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X