Günün Eğlencesi içimizden biri..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Günün Eğlencesi - 2
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'ın yeni süprizi arama kısmısna let it snow yazınca önce kar yağmaya başlıyor, sonra ekran buğulanıyor ve buğulanan ekrana istediğinizi karalıyabiliyorsunuz..
Buğulanan ekrana bir şeyler yazmak sizi çocukluğunuza götürebilir, sanal ortamda da olsa..İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'un Of ilçesinde yaşlı bi amca elinde telefonla Garanti'ye(Bankaya) girer.. Veznede ki hanımefendi;
-Buyur Amcacım nasıl yardımcı olabilirim?
Amca;
-Al habu telefoni..
Hanımefendi şaşırır.. ''Amcacım ne yapacam o telefonu''..
Amca;
-La al habuni deyrim sana..
Hanımefendi tekrar şaşkınlığını gizleyemez..
-Amca alırım almasına da ne yapacam telefonu, der..
Amca cevap verir;
-Telefonciya gittim bozuk dediler, garantiye ver bunu dediler bende getirdim
Seviyorum seni Trabzon'um..İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOflu olarak gurur duydum insanımla.Daha ne hikayeler var bizim memlekette bir gün uzun uzun yazarım
Amcanın birisi Trabzon merkezde x bankasına gidiyor ( adı önemli değil ) bankoda işlem yaptırmak istiyor....
O anda bankanın sistemleri kilitlenmiş..... Bankodaki görevli siste,m çalışmıyor anlamında :
- Amca diyor sistem Off ta şu an çalışmıyor....
Amca benim işim acele deyip kızarak şubeyi terkediyor ve Of Şubesine gidiyor işini halletmek için......
-Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
Akbank' giden amca işlem yaptırmak için gittiği m.temsilcisine derdini anlatır.
m.t : Amcacım Axess'iniz var mı ?
Amca : Ula Banka işlemleri içun da abdest mi gerekuyuMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Geçtiğimiz günlerde ülkemizde ilginç bir olay yaşanmıştı. Online bir RPG oyununda, karakteri çalınan Nazife Çetin savcılığa başvurmuş, organize büro, bilişim şube ve jandarmayı seferber etmişti. Benzer bir haber Konya'dan geldi. Fifa 12'de penaltısı verilmeyen ve 3 oyuncusuna haksız kırmızı kart gösterilen Emre Meşin, konuyu Uefa'ya taşımaya hazırlanıyor.
Konuyla ilgili görüşlerini belirten Emre Meşin, şöyle konuştu: "Abi, arkadaşla maç yapıyorduk. Ben Chelsea, o Barcelona'ydı. Maçın 44. dakikasında Drogba ceza sahasında Puyol tarafından yere indirildi. Resmen biçildi. Hakem devam dedi. İlk yarıyı 4-0 geride kapatmıştım. İkinci yarı tam dengeyi sağlamışken, Essien kendi kendine kaydı. Valla ben basmamıştım. Direkt kırmızı gördüm. Oyunun sonuna doğru 7. golden sonra kendimi kaybettim. Gole giden bütün rakiplere kaymaya başladım. Disiplini kaybettik. Maçı 8 kişi tamamladık."
Rakip oyuncunun Barcelona'yı seçmesinin zaten adil olmadığını belirten, bir de üstüne bu hakem rezaletini yaşayan Emre Meşin, durumdan oldukça mutsuz. "Abi zaten penaltıyı da atamazdım. Ama yani hakkım yendi. Hem kol da bozuktu." diye konuşan genç Emre, konuyu Sion savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde belirttiğini, o da olmazsa Fifa'ya gideceğini belirtti. Ayrıca Fm 2012'de yıldız futbolcusuna kanca atan Manchester City'i de Fifa ve Cas'a şikayet etmeye hazırlandığı da sızan haberler arasında...
- Alıntı
Yorum
-
Kurt Hoca Wenger Kötü Gidişe Veli Toplantısıyla Dur Demeyi Planlıyor
Sok O Formayı İçine Evladım
Premier League'de 2005'ten beri şampiyonluk yaşayamayan, Avrupa'da da yokları oynayan 'topçular'ın emektar hocası Arsène Wenger, Emirates'te City'ye 1-0 yenilerek Carling Cup'tan elenmeleri sonrasında küplere bindi. Deneyimli hoca maçtan önce herkese formalarını şortun içine sokmalarını tembih etmesine rağmen bazı oyuncuların formayı sallandırmaları bardağı taşıran son damla oldu.
Komik Bişey Varsa Hep Beraber Gülelim
Maç sonrası soyunma odasında takımı haşlayan Wenger kendi aralarında şakalaşan Benayoun ve Chamakh'a tebeşir fırlatıp "Niye gülüyorsunuz arkadaşım. Gülüncek bişey varsa söyleyin biz de gülelim!" dedi. Defans oyuncularına da fırçayı kayan Wenger, Koscielny ve Squilacci'yi "siz ikiniz arkada çok konuşuyorsunuz" diyerek ayırdı. Bu olaylardan sonra gözleri dolan Arsène hoca avazı çıktığı kadar bağırarak: "BEN BU İŞİ SİZİN İÇİN YAPIYORUM YAA! GİTSEM KATAR'DAN, DUBAİ'DEN DÜNYA KADAR TEKLİF VAR! SIRF SİZ BİŞEYLER ÖĞRENESİNİZ DİYE DURUYORUM. TERBİYESİZ HERİFLER!" dedi. Söylentilere göre kurt hoca defansa yeni bir düzen getirecek, Benayoun devre arasında Chelsea'ye geri gönderilecek ve Chamakh'a da 6 ay uzaklaştırma cezası verilecek.
Kağıtlar Dağıtıldı
Olaylı maç sonu toplantısının ertesi günü kaptan van Persie tüm takımı sabah 9'da Topçular tesislerinde kol hizası ikili sıra olarak toplayıp hep bir ağızdan Arsenal marşını söyletse de Arsène hoca yumuşamadı ve oyunculara velilerine imzalatmak üzere veli toplantısı kağıtlarını dağıttı. "Yarın bu kağıtlar imzalatılıp getirilecek, mazeret kabul etmiyorum!" diyen emektar hoca kağıdı getirmeyen öğrencilerinin velilerine bizzat telefon açacağını da bildirdi. Arshavin'in "Annemler Rusya'da hocam" demesiyle şamarı yemesi bir olurken sinirli hoca "HEPİNİZE MİLYONLARCA POUND PARA VERİYORUZ HAYVAN HERİFLER! HERKESİN VELİSİ GELECEK! ANNENİN, BABANIN İŞİ VARSA DAYIN, TEYZEN GELSİN! PARK CHU-YONG'UN ANNESİ BABASI TA KORE'DEN GELİYO!" şeklinde sinirini boşalttı.
Hanfendi Oğlunuz Koşmuyor
Oyuncu velileriyle birebir görüşmeden önce genel bir konuşma yapan tecrübeli hoca "Çocuklarınızı adam gibi topunu oynasın, kupalar kaldırsın diye gönderiyorsunuz ama hepsi antrenman bittiği gibi PlayStation cafe'ye kaçıyorlar" şeklinde konuştu. Tatiana ve Igor Arshavin'le yakından ilgilenen Wenger "Hanfendi oğlunuz koşmuyor. Tamam çok zeki ama daha çok çalışması lazım" derken Szczyglow Szczęsny'ye de "Oğlunuz çok çalışıyor ama yine de yapamıyor. İsterseniz bi hocadan özel ders aldırın" diyerek oyuncunun babasına bıyıklı bir kaleci antrenörün telefon numarasını el altından verdi. Robin van Persie'nin ailesiyle de yakından ilgilenen hoca "Oğlunuzun tekniği çok üst düzeyde ama sağ ayağını sadece yere basmak için kullanıyor. Sağ ayağıyla üç metre öteye pas atamıyor" şeklinde veryansın etti. Baba van Persie de Arsène hoca'ya tam yetki vererek "Hocam oğlumuzu sana emanet ediyoruz, eti senin kemiği benim" dedi.
Isabella da Geldi
Wenger, veli toplantısını takımdaki oyunculardan duyan Chelsea teknik direktörü André Villas-Boas'ın "Hocam hazır toplantı yapmışken şu bizim Torres'in velisiyle de bi konuşurmusun? Şunun şurasında aynı şehrin takımıyız." ricasını kırmadı ve İspanyol oyuncunun ailesini de toplantıya kabul etti. Toplantıya Fernando Torres'in kardeşi Isabella (16) da katılırken Torres'lerin ailecek çok üzgün oldukları görüldü. Arsène hocanın baba Torres'e "Oğlunuzun Allah vergisi bir yeteneği var ama bazen olmayınca olmuyor. Oğlunuzu bi hamama götürün, olmadı okutun" dediği öğrenildi.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaşıda 29"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
Yorum