Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Günün Eğlencesi - 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeterki ONUR'suz
    olmasın
    aŞk
    !

Yorum

• Zoruna mi ciddi
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bunu facede daha Önce okumuŞtum Çok komİĞİme Çİddİ:d

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nefes alamıyorum bunları görünce

vay arkadas bunlar türkiyeyede mi bulasdi

tokio hotelden sonra baya cogaldi bu "tipler"
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nefes alamıyorum bunları görünce
            yazık asil bir ecdadın torunlarının en son hali bumu...

eminim özentiden başka bişey deyil yazık ecdad bir dağın ardında biz de öbür dağın ardındayız...
            ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Saçlarıyla ne alıp veremiyorlar anlamıyorum. Bir araba sopa atmak lazım bunlara..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Trabzon'da da azımsanmayacak kadar var bunlardan

Yorum

• aay ya kopuş bunlar ya ne sorunları var hem utanmıyolar mı?eskiden mahalle baskısı falan vardı bunlara yapılmıyor mu sahipsiz mi bunlar anaları babaları yok mu bunların koşacan tarlaya bunları bak kalıyor mu emoluk apaçilik..

Yorum

• Arz talep meselesi. Demek ki kızlar talep ediyor böyle şeyleri. Kızlar bu tiplerin yüzüne bakmasa böyle şekilsiz şeyler yayılır mıydı sokaklarda?
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Görüntüleri rahatsız edici ama bırakalım diledikleri kılığa girsinler...
                      bıdık
                      -Kutadguye-

Yorum

• Ayy hİÇ gÜleceĞİm yoktu bi kere onlarin hayat felsefesİ var kizlarla alakasi yok İkİncİsİ emocu kizlarda var bu da erkeklerİn talebİnİ gÖsteriri kendi adima bÖle bİr talepte bulunmuyorum
                        hem arz talep falan pİyasa dengeyİ bulamiyor bunlar tamamen dengesİz.keynesİn mezarda kemİklerİ sizliyor:d

Yorum

• bomba geliyor
                          bobiler de fenerin kupa hasretiyle alakalı 4 sayfa var
                          bakın efenim
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bomba geliyor
                            bobiler de fenerin kupa hasretiyle alakalı 4 sayfa var
                            bakın efenim
                            http://www.bobiler.org/sampiyon_oldu...p_sevinme_3204
                            süper yaa tam bir karmaşa nasılda seviniyor lar garibim
                            ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• ben seviyorum emoları

kendimi henüz daha tam asimile olmamış hissettiriyorlar.. iyi ki varlar
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• Alın size emo kızlar
                                Tiplere bak yaa ççç

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X