Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Günün Eğlencesi - 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• günaha ne girecen arkadaşım adamın acizliğini gör
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Hakkaten de komediymiş.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Demiştim

Dipnot: Arkadaşlar bu adam kendini Mehdi ilan ediyor. Tabi ki Şizofrenin teki. Kendisine ait bir kanalı var ve orada yayın yapıyor hep.

Aciz herif
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Guizaa guizaa guizaa Allahım nasıl kaçar

7.32 ye 2.44 kale bir guiza var başka kimse yok birde guizanın nefesi var

Yorum

• Hiç kaçırmazdık be küçükken
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakın Ne Buldum Ya Vay Be Özledim Vallahi Biraz Duygusal Ama

offf offff

Yorum

• Sivasspor'un yeni transferi kaçtı!

23.08.2009 16:46:02
                Bu haber 13104 defa, Mynet Spor haberleri bugün 385165 defa okundu

Sivasspor'un transfer ettiği ve S. Donetsk maçında forma giyen Cezayirli Hameur Bouazza, sözleşmesini fesh etti. 1985 doğumlu oyuncu takıma ve şehre alışamadığını belirtti.
                Aldığı peşinatı iade eden tecrübeli oyuncu, bavullarını toplayarak ülkesine gitti. Bouazza'nın ayrılışı yönetimi şaşırtırken, yeni arayışlar hemen başladı.

anladı nereye geldiğini
                Umut BULUT

Yorum

• puan durumuna dikkat..

şekerspor, ekmekspor ..
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Toulouse 1-1 berabere kaldıTakımımızın UEFA Avrupa ligi Play-Off turundaki rakibi Fransa'nın Toulouse ekibi deplasmanda Lille ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 43. dakikasında Vittek'in golüyle yenik duruma düşen Toulouse 73.dakikada M'Bengue ile eşitliği sağladı. Sahada Blondel - Ebondo, M'Bengue, Congre, Cetto - Capoue, Sissoko, Didot, Braaten (Pentecôte 81'), Machado (Mansaré 61') - Gignac tertibiyle yer alan Fransız ekibinde Gignac, M'Bengue ve Mansaré sarı kart gördü.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sivasspor'un Fulham'dan transfer ettiği ve Shakhtar maçında ilk 11'de forma giyen Hamer Bouazza, takıma alışamadığını belirterek, Sivas'ı terketti.

Yorum

• sanki yenicezde bide özellikle manisa maglubiyetinin ardından koymuslar helal olsun resmen dalga geçiyolar. bu haber bi tarafımla gülüyorum.. ama (umut)umuz var dimi müthiş yetenekli forvetimiz umut 3 tane atar deplasmanda çıkarız (!)
                        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Usain Bolt Hüseyin Bolat Olur Dara Düşer Kapkaç yapmak zorunda kalır

Hayko Cepkin

Yorum

• Günün eğlencesi bugünden BMN Danışmadan.
                            Halit iyi demişin ama Karşında Zafer var.

Ulen Zafer ne adamsın ççç Sen hiç değişmeyecen mi ? ççç

Yorum

• zafer abi koptum ya

Yorum

• Birisi şunlara "İ" harfini yazmayı öğretsin
                                ı yazıp paintle üstene nokta yapmaya çalışmışlar
                                tabiki medyatrabzon ççç
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X