Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Günün Eğlencesi - 2

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Önce bir aciklma yapayim; 3-5 sene sonra bakildiginda bu ne denmesin
    Yayinci kurulus vermesi gereken Trabzonspor - Bursaspor macini vermekten vazgecip Sivasspor macini vermeye karar vermis. Bunun üzerine Digitürk forumunda konu üstüne konu acilmis fakat hepsi kilitlenmistir. Asagida verdigim resim Digitürk forumunda su anda bulunan üyeleri gösteriyor. Hepsi tepki veren Trabzonspor'lu

Forumumuzun bir kenarinda dursun istedim, bu konunun uzun ömürlü olmasi nedeniyle buraya koydum.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

o maç verilecek nickli üyw kim yAW
      Özkan SÜMER

Yorum

Ts maçı ver olm

Yorum

o maç veirlecek

ts_maçı_ver_olm :
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Yabancı değil, Pendik! 0-1
            Gençlerbirliği OFTAŞ maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, TFF 2. Lig takımlarından Pendikspor'la yaptığı özel maçı 1-0 kaybetti. Karşılaşmada, Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado da 90 dakika forma giydi.
            6.2.2008

Bu kez özel maç
            Samandıra Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında, Pendikspor’un golünü 84. dakikada Mehmet Narin attı. Böylece sarı-lacivertliler, 1999 yılındaki Türkiye Kupası maçında 2-1 yenilerek elendikleri Pendikspor’a, hazırlık maçında da yenilmiş oldu.

Kendini sıkmadı
            Karşılaşmada, Fenerbahçe’nin yeni transferi Maldonado da 90 dakika forma giydi. Şilili futbolcu, Deniz’le birlikte ön liberoda görev alırken, risksiz bir oyun ortaya koydu. Hücuma fazla katkıda bulunmayan Maldonado, maç boyunca pas hatası da yapmadı.

Sarı-lacivertliler, Pendikspor maçında Serdar, Önder, Yasin, Can, Vederson, Ali, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım 11’i ile mücadele etti. Karşılaşmada forma giymeyen futbolcular ise tesislerde çalıştı. Fenerbahçe, yarın yapacağı tek antrenmanla Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

EFSANE GERİ DÖNDÜ !
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ümit Besen /Gençlerbirliği marşı

gülmekten öleceksiniz garanti veriyorum bu başlığı lütfen kilitlemeyin moralimiz bozulunca dinlerizçççççççççççççç

Yorum

İlk olarak DrAgO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gülmekten öleceksiniz garanti veriyorum bu başlığı lütfen kilitlemeyin moralimiz bozulunca dinlerizçççççççççççççç

http://www.youtube.com/watch?v=-_cA54PTOVI

yarildimmm haydi gencler cos derken agliyo herif
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Hocam harbiden yikildim bu ne ya Cavcav super mars yaptirmis

Yorum

gençler marşı bomba.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

bu gerçek mi ? yoksa kamera şakası mı?

dursun bir kenarda ara sıra dinleriz.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ben videonun altındaki yorumlara daha çok güldüm

Birisi ''eski sevgilimi hatırladım'' yazmış
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

Cavcav beylerde burdaymış koptum ya.şimdi bu marşmı.topu bırakıp oyuncular birertane rakı alıp içsinler bence
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Pendikli Futbolcuları komple Trabzonspora mı transfer etsek acaba

Yeni transfer Maldonado'nun takıma alışmasını sağlamak amacıyla oynanan özel maçta Fenerbahçe, Pendikspor'a yine yenildi.
                            7.2.2008

Kanarya, 1999 yılında Türkiye Kupası’nda eşleştiği rakibine 2-1 mağlup olarak kupaya veda etmiş, bu müsabaka tarihe, “Pendik faciası” olarak geçmişti. Samandıra Tesisleri’nde oynanan maçta, Şilili oyuncunun yanısıra, sakatlıklarını atlatan kaleci Serdar ile Deniz de forma giydi. Serdar, Önder, Yasin (Uğur), Can, Vederson, Ali Bilgin, Deniz, Maldonado, Gürhan, Kemal, Kazım kadrosuyla mücadele eden Fenerbahçe’de forma giymeyen oyuncular ise tesislerde çalıştı. İlk yarıda Yasin ile Pendik’ten Hayati’nin birer şutları direkten dönerken, ikinci yarıda bu furyaya Ender, Aytaç, umut ve Kemal katıldı. Sarı-Lacivertli ekibin pozisyon yaratmakta zorlandığı maçın 83. dakikasında Mehmet Narin, Pendikspor’u 1-0 öne geçirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. Pendikliler, 9 yıl sonra Fenerbahçe’yi bir kez daha mağlup etmenin sevincini yaşarken, Kanarya’da üzüntü vardı.

Yorum

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 968x443 and weights 104KB.

gerçeğinden ayrılması imkansız

Yorum

bu videodan kimsenin mahrum kalmasını istemiyorum ççççççççççççç

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X