Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Malkoçoğlu Bunu Haketmiyor !

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Malkoçoğlu Bunu Haketmiyor !

Malkoçoğlu bunu haketmiyor !
    Ünlü akıncı beyi Malkoç Bey'in mezarı tesadüfen bulundu. İşte perişan haldeki türbe...

Türk Tarih Kurumu, 2003 yılında başlattığı Türk Kültür Varlıkları Envanteri çalışması sırasında Bulgaristan'da önemli bir buluşu da tesadüfen gerçekleştirdi. Hakkında bir çok eserler yazılan ve filmler çekilen Osmanlı'nın akıncı beylerinden Malkoç Bey Türbesi, Bulgaristan'da Gabrova ile Lofça arasında bulundu.

1950 yılında adı Bourya olarak değiştirilen Malkoç köyündeki türbeyi, Yrd. Doç. Dr. Mehmet İbrahimgil, Öğretim Görevlisi Neval Konuk ve Mimar Mehmet Emin Yılmaz'dan oluşan ekip tespit etti. Çevresinde akıncıların mezarlarının yer aldığı türbe, içler acısı durumda. Malkoç Bey, Türkiye'de Cüneyt Arkın'ın başrolünü oynadığı Malkoçoğlu filmleriyle hafızalara kazınmıştı.

.................................................. ...........................................

Aci ama Turk Dunyasi ve Turk insaninin Su anki hali.
    En son zeleka tarafından düzenlendi; 25.01.2008, 13:45.

Anlamıyorum ya bu işleri nasıl tesadüfle yaparız?Türk üz arkadaşlar !Değerlerimiz bu kadar önemsiz mi geliyor bize ?Kendimden de utandım ..!!!!!
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aci ama Turk Dunyasi ve Turk insaninin Su anki hali.
      O yörede yaşayan insanların vurdumduymaz ve sorumsuzluğunu ne sen nede bir başkası Türk halkına mâl edemez.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

kültür bakanlığı derhal harekete geçmeli ve orayı TÜRKLÜĞÜN ŞANINA yakışır bir şekilde düzenlemelidir.

çok yazık ve utanç duyulacak bir şey.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Bence de bu konumda olan ve yok olmaya yüz tutmuş bir çok eserimiz ve miraslarımız bulunmaktadır...herkes görevini bilmeli...
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

umarım bakanlıklar işe derhal el koyar.hergeçen gün tarihimizden uzaklaşıyoruz,köreltiliyoruz.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

ya biz niye tarihimize sahip çıkmıyoruz
              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
              8.KUŞATMA

Yorum

bizim ülkemzide hangi tarihi esere canı gönülden sahip çıkıldıki

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

gerçekten de öyle
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

Bizim kadar değerlerine sahip çıkmayan başka bir millet var mıdır acaba?
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

çok doğru yoktur

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok. Olmayacak da.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Hey Allahım baktıkça tüylerim diken diken oluyor....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

tarihimize sahip çıkmamız lazım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X