İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
ben nasıl kaçırmışım dün akşamı...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben nasıl kaçırmışım dün akşamı...
Telefondan oynanıyor mu?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇekmeköyspor diye takım mı kursak
Telefondan oynanıyor mu?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook'tan oynadılar dünBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim evde pc yok da ondan sordumYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] ve [MENTION=24344]Ahmet Başkaya[/MENTION] ne zaman 4lü oluyoruz
Gerçek hayatta yapalım yakın zamandaBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyu canlandırayım. Bu akşam oynayacak var mı?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
Vay be....
başlıkta geçmişe gittim ne anılarımız varmış....Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
Yorum