Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zamanYer ve saati siz seçin
Hadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zamanYer ve saati siz seçin
Sen belirle bana bi ÖM at
O saatte burdayim
- Alıntı
Yorum
-
biri Okey Ustası mı LAzım DediNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri Okey Ustası mı LAzım Dedi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületmm anlaşıldı seda bizim grupla oynamak istemiyo önemli deil biz akşamki grupla devam ederiz ozamnBen Erdem ve Gamze'yle oynicam.. Veya Ahmet felan da olabilir.. Mirac'i da alabiliriz ama onun Java sorunlu (kendi gibi
)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi sen eksiktinVarmı İddası olan?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşünüyorum
öyleyse varım
hangi odabiliysın
Hadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegamze bizle oynıcak sana noluyoo bizim gruptan
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi öle oldu dimi..ne de olsa biz yeniyoruz..gamzeyle olunca
olm sn bnle olacaksın kaç defa dedimLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
Yorum