ben oturdum valla....hadiyin arkadaşlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan Sonra Okeyi Mynette Oynamayacam.. Adamlar Sanki Bana Kasti Yapıyorlar..Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKubilay benle oynama sen
Sadece Seninle oynadığımız değil diğer maçlarda da aynısını yapıyor velet taş vermiyor elime..Bilmem Sadece Banamı Yapıyor..
Eyüp Aslında Yüreğimde Senle Oynamak İçin Ayrılmış Boş Bir Yer Var Senle Oynamak İsterim Ama Ortak Olarak çççDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela Attığım Taşları Topluyon Ama Yinede bitiyon..
Sadece Seninle oynadığımız değil diğer maçlarda da aynısını yapıyor velet taş vermiyor elime..Bilmem Sadece Banamı Yapıyor..
Eyüp Aslında Yüreğimde Senle Oynamak İçin Ayrılmış Boş Bir Yer Var Senle Oynamak İsterim Ama Ortak Olarak çççTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
Yorum