Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okey'e 4. Aranıyor

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adem6167 & Mustafa.K.Demirbaş

olm çok zayıfsınız la ,az geliştirin kendinizi yok mu masaüstünüzde okey oyunu idman falan yapın daha hala beginner dasınız ççç

Yorum

• Hüso yarın gel hep olmaz zamnlarda çıkıyosun hep piyasaya
      Arkadaşlar sorun yok uzatmayın yanlış anlaşılma var...
      Herkese iyi geceler...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adem6167 & Mustafa.K.Demirbaş

olm çok zayıfsınız la ,az geliştirin kendinizi yok mu masaüstünüzde okey oyunu idman falan yapın daha hala beginner dasınız ççç

Bizim ıstakamızı görseler bile yeneriz bunları

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adem6167 & Mustafa.K.Demirbaş

he Barış he

Yorum

• Mustafa, Koray'a dahi yenildiysen Barış konuşmakta haklı ben olsam bi denize girip gelirdim yani
            Gurbetçi Gençler.

Yorum

• olm gidin yatın uyuyun.sonra yok uykumuz vardı,yok sular akmıyodu falan demeyin

Yorum

• uykusuzluk yaktı bizi

Yorum

• Barış&Koray bu oyun size züğürt tesellisi olsun.İlerleyen zamanlarda bu yazdığınız mesajları okuyup okuyup hasret gidereceksiniz.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barış&Koray bu oyun size züğürt tesellisi olsun.İlerleyen zamanlarda bu yazdığınız mesajları okuyup okuyup hasret gidereceksiniz.
                    aynen siz dua edin ters zamana geldiniz seçim üstü yoğunuz,uykusuz kaldık

Yorum

Barış&Koray bu oyun size züğürt tesellisi olsun.İlerleyen zamanlarda bu yazdığınız mesajları okuyup okuyup hasret gidereceksiniz.

Bu da sizin en iyi günleriniz o kadar okey attım avans verdik yinede bir el bile alamadınız

Yorum

• olm burda laf yetiştirceğinize yenilgiden ders çıkarın.Tarih tekerrürden ibarettir.ibret alın kendinizden biz nerde yanlış yaptık diye kendi kendinize felsefe empati falan filan yapın

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu da sizin en iyi günleriniz o kadar okey attım avans verdik yinede bir el bile alamadınız
                          2 el aldık o kadar da değil.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• gidin yatın ula

Yorum

2 el aldık o kadar da değil.
                              bence biz vermişizdir.sizde o potansiyeli göremedim açıkçası dost acı söyler

Yorum

• Sizin amacınızı anladım ben.Günü ve saati söyleyin ula.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X