mahmut bıktığın günü görecekmiyim acaba. ömrüm yeter mi ki?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemahmut bıktığın günü görecekmiyim acaba. ömrüm yeter mi ki?Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenle o bir sefer oynayim bir hafta okey oynamicam hatta 1 ay oynamicam
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimkansızki eger sen bana karsi kazanirsan
yaparim 1ay okey oynamicam
Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimkansiz degil istersem yaprimki eger sen bana karsi kazanirsan
yaparim 1ay okey oynamicam
vakit yok. gerçi bu akşam kahvede oynadık arkadaşlarla
2 kez okeyle bittim ama yenildik
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenle okey oynayabilmen imkansızvakit yok. gerçi bu akşam kahvede oynadık arkadaşlarla
2 kez okeyle bittim ama yenildik
köyde kahvede artik
Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImkansiz degilköyde kahvede artik
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah bi gelebilsemGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Okeye 2 kişi lazım...
Şöyle gecenin bu saatin huzurlu ve mutlu taş çalmadan oynayacak iki baba yiğitNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
yazdım adem en baştasın
Hamsideyiz gel..Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazdım adem en baştasın
Hamsideyiz gel..Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
Yorum