İlk olarak atabaş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
İlk olarak atabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuyur gel tolga...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforza_ist: selo delıkanlı adammişsin sırf donmemek için attın okeyi
trabzonspor61fc: yok ama harbi selo sen okeyi ne sanıyon
sdanismaz: KIYMETİMİ BİLİN :d
trabzonspor61fc: olm o ortadaki taş gösterge
sdanismaz: :d
trabzonspor61fc: onun bi üstü okey
sdanismaz: :d
forza_ist: :d
trabzonspor61fc: bi altı değil :d
sdanismaz: gülmekten öldürdün beni :d
trabzonspor61fc: zate gülmektense sorun yok :d
forza_ist: yha ozgur zaten gulemıyom yapmasana espri
trabzonspor61fc:
İyiki bir kez yere okey attıkççç
bak insan dedim gene olm seni nasıl tanımlıycaz biz ççç harbi git pişti dama papaz kimde falan oyna
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzgür abi benim gibi ortak bulamazsın demiştim sana.(H)ama 3 yaşındaki çocuk bile selamide iyidir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi masa dasiniz??umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak atabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemasa 5 deyiz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSeda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCikar mi 4 kisi?
belki gelen olur utalar hamsideyiz
beklerizGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelo hangi 1 kere olm bu 10. oldu. Sen eline gelen çift okeyi yere atan bi insansınbak insan dedim gene olm seni nasıl tanımlıycaz biz ççç harbi git pişti dama papaz kimde falan oyna
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatasbasla eyüp u dagitiyorum tek basimaizlemek istiyen varsa ustalar hamsiye gelsun
3 de biter
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-1 la daha yenmediniz kupa kuralları uygulanıyor3 de biter
yahu ne esi ben sizi tek basima yeniyorumGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum