fatih başlık çok mu sıkıcı bana mı öyle geliyo kanka?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDağuttuk
Ortağım ya, Umut işte
Kazandık, süperiz. Her şey çok güzel. Ama bunlar güreşe doymayidaha nice başarılara
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerdemle ben , eömerle sedayı darmadaan ettıkBi kere kafa kafayaydik
Sanssizlikk
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih başlık çok mu sıkıcı bana mı öyle geliyo kanka?
sorma kanka nedı bu okey anlamadım para da vermiylerBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorma kanka nedı bu okey anlamadım para da vermiylerokeye üçüncü ve tördüncü aranıyor..
ama siz onları pulana gada biz yatmış oluruz. o yüzden aramıyoruz.. çaldırıp kapatıyoruz..Hadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokeye üçüncü ve tördüncü aranıyor..
ama siz onları pulana gada biz yatmış oluruz. o yüzden aramıyoruz.. çaldırıp kapatıyoruz..-1461 TRABZON-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokeye üçüncü ve tördüncü aranıyor..
ama siz onları pulana gada biz yatmış oluruz. o yüzden aramıyoruz.. çaldırıp kapatıyoruz..Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zamandar beri yazmayıp okuyodum ama son yazdığına dayanamadım.Egemen iğrençsin yaa bu da neydi
msnden anlatayım istersenHadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben daa onlan olmam gorur o
ama takımı kurmuştuk kimseye çık diyemezdik ki
arkadaş kenmdine güveniyosan oynarsınLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
Yorum