Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okey'e 4. Aranıyor

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Genelde küçük yeğen, kuzen yada kardeşlerle beceremeyecekleri bir oyun oynarken bilerek yenilir ya insan o misal Normalde yenemeyecekleri aşikardı, bu kadar da ablalık yapalım Bizim için yenilmek gurur meselesi değil ama bence bu şekilde yenmek sizin için olmalı. Haydi herkese iyi geceler
    Fanatik Pacci

Yorum

• Harun abi süpersin.ççç

Yorum

• Yukarıda mesaj bırakılan bölümde ' anam' ibaresi herşeyi açıklıyor olsa gerek
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• 7-1 mi

Tsiralara büyük darbe

Birde ben mi yanlış gördüm okey yerde mi??

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            7-1 mi

Tsiralara büyük darbe

Birde ben mi yanlış gördüm okey yerde mi??
            Togim gördüğün herşey gerçek Yerdeki okey de dahil
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Harun abi bulmuşsun acemileri yenersin tabi.

Acemi yazıyo orda.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Hatta ben, "rakibin okeyi ile bitmem kardeşim" dedim o el, Harun abi bitti

Yorum

• Dün radyoda yaptığım anonstan sonra Selman baya hırslanmış ççç
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Genelde küçük yeğen, kuzen yada kardeşlerle beceremeyecekleri bir oyun oynarken bilerek yenilir ya insan o misal Normalde yenemeyecekleri aşikardı, bu kadar da ablalık yapalım Bizim için yenilmek gurur meselesi değil ama bence bu şekilde yenmek sizin için olmalı. Haydi herkese iyi geceler

Abla şu tepki mükemmel "Anam :s"

Bittim ya orada muhabbet anında attığını farkedince birden şok olmuşsun

Ama okeyin de keyfi bu zaten.Arada bir dalgınlıkla o kadar takip edilen taşlardan okey atılıverilir

Bana pek olmadı gerçi
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• oynayan varmi halen

Yorum

• @Harun abi + Selman abi
                        Ya anlamiyorum sizi inanin, neden kimse dünkünden bir gün önceki oyundan bahsetmiyor? Erkeklerin hamurunda var sanirim Veya yok yoook, biz bayanlarin mütevaziligindan mi desem

Ben aciklayayim bari Su üstte gördügünüz kisi var ya, Harun abi, hani üsenmeyip bir de screenshot yapan kisi, beni tanimamasi yetmiyormus gibi tek bir el bile acamamisti

Sira sizde kizlar, konusun

Yorum

• Ne var yani bene yere çok okey attım oyunu aldıktan sonra gerisimühüm değil
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak TSeda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Harun abi + Selman abi
                            Ya anlamiyorum sizi inanin, neden kimse dünkünden bir gün önceki oyundan bahsetmiyor? Erkeklerin hamurunda var sanirim Veya yok yoook, biz bayanlarin mütevaziligindan mi desem

Ben aciklayayim bari Su üstte gördügünüz kisi var ya, Harun abi, hani üsenmeyip bir de screenshot yapan kisi, beni tanimamasi yetmiyormus gibi tek bir el bile acamamisti

Sira sizde kizlar, konusun
                            seda seni de gördük ne tas aliyon nede bitiyon
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              seda seni de gördük ne tas aliyon nede bitiyon
                              Muhtar bunu sen mi diyorsun? En son oyunu ne cabuk unuttun ORTI.
                              Yanlis yazdin sanirim, ne tas alabiliyorsunuz benden ne de ben varken firsat bulup acabiliyorsunuz.

Yorum

• Okeye 3. ve 4. lazım
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X