herkes tek değilmi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım Sedayla bu akşam ne yapacağız
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Berk Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni beklemeyin fazlaöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseda ve selami bu oyunu ne zmn öğreneceksiniz ??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak TSeda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kisimiz eksikBunu anlamanin tek yolu oynamak sanirim
forever61 and esrarengiz
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebn öyle bişe iddia etmedim ama sizin gibi de atıp tutmadım oyundan önce
- Alıntı
Yorum
-
Neler oluyor hayattaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde atıp tuttum?
atıp tutmadın yani öylemi ?.. bn sustumLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
Yorum