Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okey'e 4. Aranıyor

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakkaten iyi eğlendik Cemil valla sağol ya Ama bir daha olmasın, bu kadar eğlence yeter

Yorum

• 4.yü aramıyoruz 3.de mi yok ?
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ben kuzenler61 ve esrarangiz i yendims ira sizde ilhan
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben kuzenler61 ve esrarangiz i yendims ira sizde ilhan
          Bilmeyenleri yenmek kolay oluyor, benim karsima gec bakiiim bi

Yorum

• boş masa yada oynamak isteyen varmı?
            Hamsi Masa 12....3 kişi daha bekleniyor
            En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 05.03.2008, 22:46.
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• 1-0 yenik durumdayiz.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

• Ya o değilde Hilal' e ayıp oldu.

Kız bana güvenip sordu Cafer abi doğru mu? diye. Bende çok biliyormuş gibi ''Doğru'' dedim.

Özür dilerim Hilal. Bende inandım.

Cemil yer beğendin mi? Hee

Karacaahmet mi, Zincirlikuyu mu?
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya o değilde Hilal' e ayıp oldu.

Kız bana güvenip sordu Cafer abi doğru mu? diye. Bende çok biliyormuş gibi ''Doğru'' dedim.

Özür dilerim Hilal. Bende inandım.

Cemil yer beğendin mi? Hee

Karacaahmet mi, Zincirlikuyu mu?
                  mehmetaliyılmaz tesisleri veya kocatepe
                  GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Hilal Abla ve Ömer'e 2-1 kaybettik.

Baya uzun sürdü Okeyler kafaya vuruldu.

Ama unutamayacağım an ; hiç birimizi bitemedik yerde taş kalmadı

“Ben basit bir '
                    Eduardo Galeano

Yorum

• Bir daha bu okey denen oyunu oynamicam

Yorum

• varmı eksik arkadaşımla geleyimmi
                        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir daha bu okey denen oyunu oynamicam
                          Yanlis kisiyle oynuyorsun

Yorum

• Cafer abi problem değil, inandık da ne oldu? altı üstü geyik yapıyorduk (Yalnız olaya karışanların bir listesini istiyorum)

Ömer, Erdem ve İlhan; güzel oyundu tekrar teşekkür ediyorum. Özellikle de Ömer'e, kaptırdığım okeyler sonrasında ki moral desteği için.
                            Erdem, sen niye oynamayacakmışsın? kıymetini bilmeyen ortağın düşünsün
                            Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cafer abi problem değil, inandık da ne oldu? altı üstü geyik yapıyorduk (Yalnız olaya karışanların bir listesini istiyorum)

Ömer, Erdem ve İlhan; güzel oyundu tekrar teşekkür ediyorum. Özellikle de Ömer'e, kaptırdığım okeyler sonrasında ki moral desteği için.
                              listenin en başında cafer abi var

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cafer abi problem değil, inandık da ne oldu? altı üstü geyik yapıyorduk (Yalnız olaya karışanların bir listesini istiyorum)

Erdem, sen niye oynamayacakmışsın? kıymetini bilmeyen ortağın düşünsün
                                Yalnız her okey kaptırdığında bittin abla bilmem farkına vardınmı?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X