nick ne ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okey'e 4. Aranıyor
Daraltma
X
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin tamamlayalım bir ara bizim oyunu2-2 kalmıştık sanırım.
Gurbetçi Gençler.
- Alıntı
Yorum
-
Hemen olmaz, Selman yok piyasalardaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen olmaz, Selman yok piyasalarda
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun piyasalara cikmasi zor zaten birazBaşka ortak bulmuş.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün yine satış koydu banaBaşka ortak bulmuş.
Ben seni uyarmaya calistim ama sen anlamamakta israr ettin nabim
Ben onun niyetini anladim ama, yenilmeziz yenilmeziz diye geziniyoken ortaliklarda bize yenildikten sonra baska ortiler buluyo ki bunla hic yenilmedim, yenilmezligimizi koruyoruz diyebilsin
- Alıntı
Yorum
-
Valla o kaybederBenim gibi gül gibi ortağı bir daha bulamaz. Ya iyiki bi yendiniz
Sizle rövanş olucak zaten
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarım saat sonra gamzecanla bana rakıp arıoruz4te fln burda olan ııkı ortakla kapısırız
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehehe ortak buluruz ustalar hamsi masa 3 acik bekliyor
Ben geliyorum bi de senle ortak olayim ne dersin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Türkiye'nin 4ünü diyodu
Ben geliyorum bi de senle ortak olayim ne dersin
- Alıntı
Yorum
Yorum