Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'ye 2. Muhalif!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şanslı veled Alperen Nasıl sabırsızlıkla bkledi bu herkese bulaşan babacığın seni bir bilsen Annecik de öyledir mutluaka da,babacığı tanıyoruz biz...Eğer fazla mantıksal bakarsan olayalara onun etkisiyle kaç gel Begüm ablana,duygu yükelemesi yaparım sana Gerçi boşver,senin de başını yakmanın alemi yok...İyi ki geldin yeryüzüne...

Maçta senin için sahaya atlayacaktım,gelişini kutlarız diye 3 puanla ama bacaklarım kıpırdayamayacak kadar donmuştu,bağışla...

Şansın bol,yolun açık olsun Alp
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Vatana millete ve Trabzonspor'a hayırlı olur inşallah.

Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Allah analı babalı büyütsün. güzel bi haber
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

Cenk ALLAH analı babalı büyütsün. Ayrıca Berat'ın iddiasına şaşırdım ! Demek bizim Osman Muhalefeti babasından değil senden öğrenmiş
          TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

alperenim bizim gibi şanssız olma şampiyonluklar gör inşallah =)

Yorum

Bende diyorum habu adam nereyedur.

Gözünaydın Cenk abi.Allah analı babalı büyütsün.Nasıl bir duygu olduğunu özelden bekliyorum.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

Allah analı babalı büyütsün. Vatanına,milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

Birlikten kuvvet doğar, iktidar olursunuz inşallah

Küçük adama "hoş geldin", sana ve eşine de "hayırlı olsun ve geçmiş olsun" diyorum Cenkcim.

Şu kadarını söyleyeyim, özellikle 4-5 aydan sonra, insan o güne kadar sevdiği, aşık olduğu, ilgi gösterdiği, korktuğu, bilimum "elstrem" duygular beslediği birçok şeyin aslında ne kadar "küçük" olduğunu anlamaya başlıyor. Çocuk başka birşey vallahi... Allah dileyen herkese nasip etsin, herkesin evladını da bağışlasın inşallah.

Tekrar geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende diyorum habu adam nereyedur.

Gözünaydın Cenk abi.Allah analı babalı büyütsün.Nasıl bir duygu olduğunu özelden bekliyorum.
                  Ula Mehdi, bırak şimdi milletin uşağına mesaj yazmayı...

Yorum

ama bu olmadı ki ne güzel hep TSiramız oluyordu

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Yorum

Jenk Abi Allah analı,babalı büyütsün.Bu aralar sesinin fazla çıkmamasının sebebi belli oldu bende diyorum ki nerede bu muhalif.

Abi adına çok sevindim. Umarım vatanına,milletine,anasına, babasına hayırlı bir evlat olur.

Not: İnşallah birgün Harun içinde böyle bir mesaj atarım. Amin

Not 2: Ben bu mesajı yakın zamanda mehdi için de yazacağım sanırım
                      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Allah analı babalı büyütsün.

Yorum

Allah sağlıkla,mutlulukla, analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Baba Muhalif,oğul Muhalif'iniz hayırlı olsun
                          TSira- Şükran
                          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Allah analı babalı büyütsün...

Yorum

Arkadaşlar;
                              Tüm güzel dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim... son 1-2 yıldır herşeye muhalefet etmeyi bırakınca sevenimiz epey artmış yahu Eh evlendik durulduk, şimdi bir de çocuk oldu hepten toz pembe gözlükleri takıp tamamen bırakırım artık muhalefeti
                              Gerçekten yaşanmadan anlatılamayacak duygular... Allah hepinize nasip etsin...
                              Trabzonspor'luluğu konusunda endişe etmeyin.. sabah bırakıp çıktığımda patentli bordo-mavi bebek takımı içinde uyuyordu Alperen Çok da yakıştı doğrusu.. Flash patladığında sıçrayıp uyanıyor o yüzden fotosunu çekmeye bile kıyamadım ama dediğim gibi Trabzonspor'luluk konusunda endişeniz olmasın
                              Tekrar hepinize teşekkür ediyorum... Sağolun...
                              En son Muhalif tarafından düzenlendi; 17.01.2008, 12:25.
                              #7 King of Kings

Yorum

Duyduğuma göre göbek adı "Henrik" olacakmış.. He mi
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X