Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkan Adayı Hacı Yıldız Gözaltına Alındı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan Adayı Hacı Yıldız Gözaltına Alındı

Hacı Yıldız gözaltına alındı
    04 Ocak 2008 / 11:34
    Antalya'da Alaaddin Çakıcı'nın yeğeni ile damadı Hacı Yıldız, gözaltına alındı.
    Antalya'da sabaha karşı yapılan operasyonda Alaaddin Çakıcı'nın yeğeni ile damadı eski milli boksör ve Trabzonspor Başkanlığı'na adaylığını açıklayan işadamı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul, Bursa, İzmir, Sakarya ve Antalya'de eş zamanda düzenlenen operasyonda Alaaddin Çakıcı'nın yeğeni Adem Ç. ile damadı eski Milli Boksör, Trabzonspor Başkanlığı'na adaylığını açıklayan işadamı Hacı Y.ve 15 kişi gözaltına alındı.

İlk sorguları yapılan zanlılar, doktor kontrolünden geçirilmek için Antalya Adliyesi Adli Tıp Kurumu'na çıkarıldı. Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, tehdit, şantaj gibi suçlardan dolayı yaklaşık 8 aydır teknik tabibe alınan zanlılarla birlikte çok sayıda silah da ele geçirildi.
    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Hiç şaşırmadım nedense..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

kimlerin neden Trabzonspora başkan olmak istedikleri yavaş yavaş cıkıyor ortaya sanırımm...
      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

sevmedim bu adamı çıktığı programda bile kabadayı havalarında yaşantısıda aynıki belli......

Yorum

Camiamizda hayirli ugurlu olsun
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Bu günün en güzel haberi buydu bence..Adamın Trabzonspora başkan adayı olabilmesi bile başlı başına bir skandaldı.

Yorum

Demek ki kongerenin ertelenmesinde bir hayır varmış.İlk defa işe yaradı.Düşünemiyorum bu adam başkan seçilseydi ve gözaltına alınsaydı.Manşetleri bile düşünmek çok kötü.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

şaşırmadım...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

zaten bu adamı kimse başkan yapmazdıki,trabzonspor üzerinden reklam yaptı
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zaten bu adamı kimse başkan yapmazdıki,trabzonspor üzerinden reklam yaptı
                    Zafer bellimi olur.Artık bu camiade neyin nasıl olacağı hiç belli olmuyor.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Çıktığı programda ''Yalnış yapanı evden alırız'' diyordu, ama malesef kendisini evden aldılar
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çıktığı programda ''Yalnış yapanı evden alırız'' diyordu, ama malesef kendisini evden aldılar
                        artik bbg tipi ceza evinde oturur

Yorum

...hayırmı??
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

iyi olmuş
                            ben bu adamı ilk gördüğümde soğumuştum
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

Trabzonspor nerden yönetilmeli?
                              Trabzon?
                              İstanbul?
                              Ankara?
                              Parmaklıkların ardından

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X