Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Comunioturkey - Turkcell Süper Lig Online Menejer Oyunu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Zamaninda pek ilgi görmeyen bu basligi tekrar canlandirmak istiyorum arkadaslar Yasak mi degil mi bilmiyorum ama ortada buna benzer basliklar dolastigindan bir sakincasi olmayacagini düsündüm.

Turkcell Süper Lig ile ilgilenen herkese siddetle tavsiye ederim bu oyunu. Daha öncede yazdigim gibi diger menejer oyunlarindan farkli ve gercege daha dayali bir sistemi var. Bu sayfa ilk olarak comunio.de olarak yani Bundesliga icin kurulmustu. Almanyada sayfanin yaklasik 7 Milyon üyesi var. Oyunun Süper Lig versiyonu cikali yaklasik iki yil oluyor. Türkiye'de tanitimi pek iyi yapilamadi simdiye kadar. Onun icin bu oyunu genellikle sadece yurt disinda daha dogrusu Almanyada yasayan Türkler oynadigi icin üye sayisi henüz 200 binlerde.

Oyunun nasil oynandigini daha önce anlatmaya calistim. Isteyen tekrar okuyabilir. Oyuna baslarken kendi liginizi kurabiliyorsunuz. Bu lige istediginiz arkadaslarinizi veya tanidiklarinizi davet edip beraber oynayabiliyorsunuz. Hatta isterseniz BMN arasi bir lig olusturabiliriz. Lige sinirsiz kisi girebilir fakat 12 kisiyi gectimi pek zevkli olmuyor. Aranizda baslamak isteyen olursa buraya ismini yazdirabilir.

Sitenin adresi: http://www.comunio.com.tr
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Puanlari fanatik gazetesi veriyor. Tam bilmiyorum ama yanilmiyorsam pazartesi günleri notlar aciklaniyor. Her mactan sonra oyuncunun performansina göre 1den 10a kadar bir not veriliyor oyuncuyua...Mesela Yattara bu hafta cok iyi oynadi onun icin fanatikten not olarak 9 alir ve dolayisiyla bu oyuncu icin 10 puan alirsin.
      Dedigim gibi oyunu anlamak ilk baslarda biraz zor oluyor fakat zamanla alisirsiniz. Gercekten cok güzel oluyor...
      Bu arada puanlamayi artik holigan.com.tr sitesi yapiyor. Maclardan sonraki haberlerde oyuncularin isminin yaninda parantez icinde yazan sayilar oyuncularin notlari oluyor.

Misal: http://holigan.com.tr/n.php?n=diyarb...li--2010-01-30
      En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 03.02.2010, 22:55.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

bundesliga versiyonuyla tanistimda sabah aksam bu sitedeydim geceleri oturup kara kara düsünürdüm kimi transfer edim diye süper lig versionu ciktinda cok sevindim baska fantezi oyunlarindan cok farkli ve gercekci terzioglunun dedi gibi tavsiye ederim bende sorusu olan sora bilir yardimci olurum
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

biz arkadaslarla oynuyoruz... hem almanya ligi hemde türk ligi´nde comunity´miz var... cok cekismeli geciyor... her iki ligdede en iyi kadroya sahibim ve bu hafta TSL´de birinciligi kaptim

müthis bir oyun... herkese tavsiye ederim...
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz arkadaslarla oynuyoruz... hem almanya ligi hemde türk ligi´nde comunity´miz var... cok cekismeli geciyor... her iki ligdede en iyi kadroya sahibim ve bu hafta TSL´de birinciligi kaptim

müthis bir oyun... herkese tavsiye ederim...
            isim ne türk liginde
            / Rize Ardesenli

Yorum

İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              isim ne türk liginde
              HiHo434
              Kasabamizin kisaltilmis ismidir hiho
              cok cekismeli geciyor vural hic sorma... bekleyin listeyi reism olarak eklicem birazdan

Trabzonspor ismini Arkadas kapti, o nedenle 1.FC Köln benim
              cok cekismeli geciyor... bazi arkadaslar gec katildigi icin cok geride kaldilar....

Colman bendeydi... 22 Milyon arti 3 Oyuncu Sattim kendisini... neler cektim onun yoklugunda be...
              ama suan müthis bir kadroya sahibim colman´dan gelen paralar ile cok bomba bi kadro kurdum...
              daha dün serkan´i 8,5 milyona sattim
              o nedenle kizmayin cok az TS´li var diye
              En son M.Kılıç50 tarafından düzenlendi; 04.02.2010, 00:29.

Yorum

gercekten güclüymüs lkadron kacinci senen ??
                / Rize Ardesenli

Yorum

bu daha ilk senemiz... bunu bayagi bir sürdürmek istiyoruz... pro player almayi bile düsündük.. ama bazi arkadaslar 14 euro ödemeyi göze almiyorlar...

bizde birinci´ye herkes tarafindan bir hediye alinacak

fark ettiysen, gelecek seneler icin bile kadromu hazir tutuyorum

hasan Ahmet Sari, Batuhan vs. vs.

Yorum

bu daha ilk senemiz... bunu bayagi bir sürdürmek istiyoruz... pro player almayi bile düsündük.. ama bazi arkadaslar 14 euro ödemeyi göze almiyorlar...

bizde birinci´ye herkes tarafindan bir hediye alinacak

fark ettiysen, gelecek seneler icin bile kadromu hazir tutuyorum

hasan Ahmet Sari, Batuhan vs. vs.
                    hmm eger hepsi kabul etse daha güzel olur ama oyun ama böylede güzel oynaniyor
                    / Rize Ardesenli

Yorum

İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hmm eger hepsi kabul etse daha güzel olur ama oyun ama böylede güzel oynaniyor
                      evet haklisin... ama kimseyi zorlayacak´da degiliz... ve kimseninde böyle nedenlerden dolayi ayrilmasini istemiyoruz...
                      zaaten bir arkadas 1 hafta boyunca oyuna online olmadi diye sildik... herkes bir nevi akillandi...
                      ama dedigin gibi iste, böylede cok zevkli...

en güzeli transfer konusu oluyor... mesela bir arkadas makukula´yi illa istiyordu... kendisi´de bir baska oyuncuda idi... cocuk 1 hafta boyunca teklifler sundu ve eksiyede girmek istemedi... maka´nin sahibi´de onun icin bir fiyat bicmisti... bendede para bol´du o ara... sirf o arkadas´a giciklik olsun diye parayi veren düdügü calar misali kaptim makakula´yi ... iykide almissim... onun sayesinde liderlige yükseldim

Yorum

Bende üye oldum kullanıcı ismim trakula

şimdi ne yapmam gerekiyor , yönlendirir misiniz

Yorum

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende üye oldum kullanıcı ismim trakula

şimdi ne yapmam gerekiyor , yönlendirir misiniz
                          ömer kardes... simdi üye ol kismindan sonra nereyi sectin... suan hangi asamadasin ??? ona göre belirt´de yardimci olmaya calisayim

Yorum

ömer kardes... simdi üye ol kismindan sonra nereyi sectin... suan hangi asamadasin ??? ona göre belirt´de yardimci olmaya calisayim
                            Dizilişi yaptım. Farklı takımlardan oyuncular var kimisi sakat kimisinin yanında gücü yazmıyor(forvet oyuncularında)

kafama göre taktik yaptım

Yorum

bu oyundaki en önemli faktörlerden biri tek basina oynarsan zevk vermiyor bir lig kurdunmu cekismeli geciyor benim önerim oynamak isteyenlerle bi lig acip orda beraber oynamak
                              / Rize Ardesenli

Yorum

Aslinda BMN olarak bir Lig acabiliriz
                                bildigim kadariyla bir lig´de sadece 12 oyuncu oynayabiliyor... bunu BMN-1 BMn-2 olarak ilerletebiliriz...

ama simdi sezon ortasinda bunu uygulamak ne kadar dogru bilmiyorum...
                                Sezon sonu bu konuyu Insallah tekrar dile getirecegim
                                -----
                                Bu Arada Ömer... sen galiba liginde yanliz oynuyorsun...
                                oraya ya arkadaslarini cagir, yani davet et veya sen baska bir ACIK olan lige kayit yap
                                ama simdiki ligine arkadaslarini davet etmen daha mantikli olur

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X