Allah Tamamına Erdirsin.Mesut ve bahtiyar etsin.Mutluluklar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
zky_ts & zafer6161 NİŞANLANDILAR... 3 Kasım 2007 Cumartesi/ Fotoğraflar Sayfa 6'da.
Daraltma
X
-
Gördü gözlerimiz
Sevdi kalplerimiz
Hayatın baharında
Birleşti ellerimiz
Nişanımız var bizim,Hepinizi bekleriz ( 3 kasım cumartesi 20:00 - 23.00 )
(gelibolu düğün salonu,tanjant yolu )
ÖNCELİKLE BİLMEYENLER İÇİN ŞUNU SÖYLEYEYİM,BEN ZEKİYE İLE BU SİTEDE TANIŞTIM,BMN HAYATIMA RENK KATTI
ARKADAŞLAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM,HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM,ALLAH BÜTÜN BEKAR ARKADAŞLARIMA DA HAYIRLI KISMETLER NASİP EDER İNŞALLAH
HEPİNİZİ NİŞANIMIZA BEKLİYORUZ,SAĞLICAKLA KALIN
not:belki gelirim ççççççEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 01.11.2007, 11:16.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şaka yaptığını düşünüyodum halı saha maçının olduğu akşam. Meğer doğruymuş Testere midir nedir ona mı gideceksiniz Nebiş
Halbuki Zafer'in mazeretsiz inşallahsız maşallahsız geleceği tek toplantımız bu olucaktıİlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaba belli olmaz,bakalımİlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya aslına bakarsanız bende o gün gelemeyebilirim bi işim çıkabilir,gelirsem geldim gelmezsem gelemedim gelirsem gidersem gittiysem gelemediysem şeojkwşletgmöelrmgedmgdkrfmglermgl zaferrrrrr
seni bilmeyen dicek ne saçmalıyo bu kızzz..yok yok bişi zaferle aramızda..İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerap Zekiye kırılır kızım. Gitmemiz lazımO gün benim de işim çıkabilir ama erteleriz bişiler yaparız da
İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bakalım işte elifcim hem 8 de çok geç ama zekiye için yapmaya çalışırız birşeyler..İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftasonuna denk geliyo dimi?O akşam maç varsa,hava soğuksa,evde soba yanıyosa,dükkanı birine bırakabilirsem,yetişebilirsem,başka arkadaşın nişanı yoksa,cumartesine denk gelmiyosa,hava çok kararıyosa yatar bu iş
Ama bakarız yinede.Belli olmaz bakalım.
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
not:belki gelirim ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenot:belki gelirim çççççç
Allah mesut etsin
Neşeniz daim olsun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGördü gözlerimiz
Sevdi kalplerimiz
Hayatın baharında
Birleşti ellerimiz
Nişanımız var bizim,Hepinizi bekleriz ( 3 kasım cumartesi 20:00 - 23.00 )
(gelibolu düğün salonu,tanjant yolu )
ÖNCELİKLE BİLMEYENLER İÇİN ŞUNU SÖYLEYEYİM,BEN ZEKİYE İLE BU SİTEDE TANIŞTIM,BMN HAYATIMA RENK KATTI
ARKADAŞLAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM,HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM,ALLAH BÜTÜN BEKAR ARKADAŞLARIMA DA HAYIRLI KISMETLER NASİP EDER İNŞALLAH
HEPİNİZİ NİŞANIMIZA BEKLİYORUZ,SAĞLICAKLA KALIN
not:belki gelirim çççççç
CANIM ARKADAŞIM BENİM AĞLATACAKSIN BENİ HAVADA ZATEN BU DUYGUSAL ORTAMA UYGUN AHADA BAŞLADIM AĞLAMAYA
MERAK ETME ARKADAŞIM CANIM ARKADAŞIM BENİM KİMSE GELMEZSE BİLE SEN BEN VE ZEKİYE BU NİŞANI YAPARIZ
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Harun abinin de bir an önce Trabzon'a taşınması lazım.Orda bir keramet var,yaş geçiyor hey gidiBir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
- Alıntı
Yorum
Yorum