Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
zky_ts & zafer6161 NİŞANLANDILAR... 3 Kasım 2007 Cumartesi/ Fotoğraflar Sayfa 6'da.
Daraltma
X
-
03 Kasım 2007 Cumartesiİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıntılı olarak adresi size Nebiye yazar . O iyi tarif ediyo böyle yerleri

Saat: 20:00-23:00 arası
Gelibolu Düğün Salonu
Tanjant yolu üzeri- TRABZON
Evet nişanımız tanjantta Gelibolu Düğün Salonunda.Yazın çaybahçesi .Migros'a gelmeden solda.Yol üzerinde,hemen göreceksiniz zaten.Durun az daha karıştırayım tarifi Trabzon tarafında yani Migrosun solunda
Evet.İkiside Trabzonda olduğu için buluşmalarımızda tanıştılar.Ama Zekiye sık sık gelmezdi bizimle.Nasıl oldu bu iş bilmemİlk olarak Nuray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda mı tanıştınz yani genel bir soru cvplamasanızda olur
Allah mutlu mesut etsin...
Atla gel Gökhancımmmİlk olarak Gökhan Bozyiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu BMN Trabzon'da bir iş var, herkes sırayla evleniyor, bizimde üniversite bitiyor artık bende Trabzon'a mı gelsem
. Allah mesut etsin
.
Bu arada C.tesi günü Ahmetle sinemaya gitcez biz.
O yüzden nişana gelemeyebiliriz.
Yorum
-
şeytan ayrıntıda gizlidir Ahmet abiİlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlem Barış, bakıyorumda hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorsun! Bu arada Allah tamamnına erdirsin...

deminki mesajım uçmuşta ben yine tebrik ediyim Zafer abiyi ve sözlüsünü
Yorum
-
Ben şaka yaptığını düşünüyodum halı saha maçının olduğu akşam. Meğer doğruymuşİlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada C.tesi günü Ahmetle sinemaya gitcez biz.
O yüzden nişana gelemeyebiliriz.
Testere midir nedir ona mı gideceksiniz Nebiş

Halbuki Zafer'in mazeretsiz inşallahsız maşallahsız geleceği tek toplantımız bu olucaktı
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ya aslına bakarsanız bende o gün gelemeyebilirim bi işim çıkabilir,gelirsem geldim gelmezsem gelemedim gelirsem gidersem gittiysem gelemediysem şeojkwşletgmöelrmgedmgdkrfmglermgl zaferrrrrr

seni bilmeyen dicek ne saçmalıyo bu kızzz..yok yok bişi zaferle aramızda..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum