Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

videosu olsa keşke de izlesek ya bulan birileri olursa arkadalar eer kesin eklesn buraya ya
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak KaRiZMa__61__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      videosu olsa keşke de izlesek ya bulan birileri olursa arkadalar eer kesin eklesn buraya ya
      videosu yoktur galiba.antremandan çekilmiş bi fotoğraf karesi sadece.ama arıyorum yinede bulursam paylaşırım.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Çömlekçi günleri yaramış Yattara'ya. Boş boş eğlenmekle kalmamış, birşeyler de öğrenmiş.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

arkadaşlar kolbastiyi birde böyle dinleyin...mutlaka dinleyin arkadaşlar mutlaka...

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar kolbastiyi birde böyle dinleyin...mutlaka dinleyin arkadaşlar mutlaka...
            http://rapidshare.com/files/84319706..._Alla.mp3.html
            süper...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

bi fena oldum ya hopteeeeekkkkkk
              Göremezler seni yazdım kalbime TRABZONUM....

Yorum

İlk olarak kokoreç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bi fena oldum ya hopteeeeekkkkkk

bende hoptek ismini duyunca fena oluyorum ama malesef bi türlü beceremiyorum.

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur

Yorum

İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
                    abicim nedemek istedin,biraz daha açarmısın..

Yorum

al benden de o kadar çok istiyorum ama yok elim ayağım karışıyor...
                      Göremezler seni yazdım kalbime TRABZONUM....

Yorum

abicim nedemek istedin,biraz daha açarmısın..
                        icinde TRABZONluluk ruhu varsa, müzigin ritmine kendini kaptir. ac youtubeda birkac video bol bol izle oyna... yanlista olsa oyna... sonra yavas yavas kendin bulacaksin hareketlerini.. dedigim gibi sadece izleme...

Yorum

İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          icinde TRABZONluluk ruhu varsa, müzigin ritmine kendini kaptir. ac youtubeda birkac video bol bol izle oyna... yanlista olsa oyna... sonra yavas yavas kendin bulacaksin hareketlerini.. dedigim gibi sadece izleme...
                          tamamdır abicim mesaj alınmıştır.

Yorum

İzle İzle Nereye Kadar Ya Aylar Oldu Ama Hala Kapamadım Şu Olayı
                            Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

yazın Trbzon'a gidince ya düğünlerde yada ganita ya falan git lunapark a faln ordaki gençlere sor akşamları oluyo oralarda bırak kendini oynamaya çalış hafiften sora kaptırıosun zati kndini elbet öğrenirsin kardeşm
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Nedim Zapçı yurdundaki hoptek en yüksek izlenmeye sahip bildiğim kadarıyla
                                1Milyonu aşmış izlenme sayısıOynayan siyahlı da bayaa ünlü oldu herkes onu soruyor
                                harbi he resmen unlu oldu çoçuk ama hakediyor yani harbi çüzel oynuyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X