Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hoptek Ogrenmek

Bilmiyorum konu acmak ne kadar uygun oldu ama uzun sureden beri beni rahatsiz eden bir durum. Gecenin bu saatinde bos bos youtube'a takilirken bir kac tane cok guzel hoptek vidyolari buldum ve su an zevklen izliyorum. Ama maalesef her zamanki gibi, nasil zevk alsamda biraz da icimde hafif bir uzuntu hissediyorum. Nedenmi diyeceksiniz? Cunku sehrimizi, kulturumuzu temsil eden bu coskulu dansi niye bende yapamiyorum diye. Aranizda bana hoptek ogrenmekte yardim olabilecek varsa cok sevinirim. Ve bu konuyu gereksiz goruyorsaniz kapatabilirsiniz. Cok tesekkurler. Umarim bu konudan diger arkadaslarimizda yararlanabilir.

Izledigim vidyolar. Ne kadar izlesemde o hizli ayak hareketlerini bi turlu cozemedim.

Yorum

bu konuda bende çok muzdaribim.....

laf aramızda horon oynamayıda bilmem
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

böyle bir başlık mevcut. konuları birleştiriyorum. oradan devam edersek daha derli toplu olur
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

Tek Başlıkta Devam Edelim.

Yorum

Yaa yardim etcek bi Allahin kulu yokmu? Su temel hareketleri bi aciklasaniz cok sevinirim.

Yorum

temel bi hareket yok Sallanda dur
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

şimdi kolbastı dinliyom süper yaa
                resmen kopuyom bu müzikle bee

bu oyunun figürleri harika

Yorum

hoptek degilde bana biri kemence calmasini ogretsin
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

evt kolbasti gercekten cok güzel ben kendim oynuyorum kilo vermek icin cok süper bisey)

Yorum

İlk olarak Laztugba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evt kolbasti gercekten cok güzel ben kendim oynuyorum kilo vermek icin cok süper bisey)
                      Gerçekten zayıflamak için süper bir düşünce
                      İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hoptek degilde bana biri kemence calmasini ogretsin
                        bana da tulum hastasıyım yaa sesine
                        BMN | ANTALYA
                        Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

Bu elemanlar Güzel Oynuyor Youtubede izlediğim en gerçek Hoptek Bu Faroz Hopteği yani asıl Hoptek Bu..
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

Ronaldinhoyuda Unutmamak Lazım İzleyin Ve Hoptek nasıl Oynanır Görün

Kazimişi gzas vorert

Yorum

İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu elemanlar Güzel Oynuyor Youtubede izlediğim en gerçek Hoptek Bu Faroz Hopteği yani asıl Hoptek Bu..

Bence Nedim Zapçı yurdundaki hoptek daha güzel...

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

arkadaşlar nedir bu millet olup olmama didişmesi hepimiz Türkiyede bir bayrak altında yaşıyor ve aynı tarihi paylaşıyoruz.böyle şeylerle boşuna uğraşıoruz.hoptek meselesine gelince bence ritme göre uydurulan hareketlerin birleşimidir ve belli bir figürü yoktur.oynaması eğlenceli olduğu kadar yorucudur da.isteyen herkes birkaç denemeden sonra rahatlıkla oynayabilir.ama yine de oynamak ve becermek aynı şey olmadığı için sorun oynamakta deil becerebilmektedir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X