Arkadaslar bana Hoptek kolbastı hakinda bilgi verebilirmisiniz videyo ve nasil oynanir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)
Daraltma
X
-
-
Trabzon'un Milli Oyunu Kolbastı (Hoptek)
Bir tutku, bir haykırış, bir sevdadır. Karadenizin hırçın dalgaları gibidir, İnsanın kanında varsa Trabzon' luluk nereli olursa olsun bu müziği duyunca içi kıpır kıpır olur, oynamaktan utansa sıkılsa bile oturduğu yerde gönlünden oynar.Bu oynayan arkadaşları tanımıyorum ama Youtubede en iyi oynayanlar olarak benim gözüme çarptı bende ekledimDeğerli yorumlarınızı ve varsa kendi hoptek videolarınızı da eklerseniz dahada güzel olur.
İmzam yok parmak bassam olurmu ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz millet değiliz ki olsa olsa yöresel oyun olur.İmzam yok parmak bassam olurmu ?
- Alıntı
Yorum
-
Harbiden insanın tüylerini ürperten cinsten.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Bence Başlık Karadeniz Yöresel oyunlarımız diye değiştirilirse Daha güzel olur kanımca ;=) Çok yönlü Olmuş olur.. Sadece Hoptek değilde Kemençe Tulum Horon videolarını paylaşır Eğlenceli bir Konu olmuş olur ..En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 11.09.2007, 19:15.Kazimişi gzas vorert
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleha bunu nasıl öğrenebiliriz yaaa.böyle izlenerek olacak iş değil buİmzam yok parmak bassam olurmu ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi kaçkere dinle sonra kendiliğinden bişeler yapmaya başla zamanla ortaya bi oyun çıkar zaten. Tabi kanında varsaİnsan ol evlat!
- Alıntı
Yorum
Yorum