Evet arkadaşlar son dokuz cüzümüz kaldı.Şayet C.tesi gününe kadar farklı kişilerden talep gelmezse isteyenlere ilave olarak ikinci ve üçüncü cüzleri vereceğiz.Amacımız 29 Eylül günü hatimimizi bitirmek ve dualarımızı etmek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hatim-i Şerif İndiriyoruz
Daraltma
X
-
1. Cüz--- Harun
2. Cüz---Asiye
3. Cüz---Ebru
4. Cüz---Ayşe
5. Cüz---Maçkali22
6. Cüz---EsraYıldırım
7. Cüz---Selim55
8. Cüz---A Duran Bacan
9. Cüz---Felis61
10. Cüz---A Alper Yücel
11. Cüz--- Yesim6167
12. Cüz--- Fanatik pacci
13. Cüz---LAZTOLGA
14. Cüz---M@rdi
15. Cüz---uğur 61
16. Cüz---fındıkoglu
17. Cüz---golasaliyim
18. Cüz---Sümela61
19. Cüz---Aslıhan
20: Cüz---Badaloğlu
21. Cüz---Cafer52
22. Cüz---Ts61
23. Cüz---Gülcan
24. Cüz---Sevgi
25. Cüz---Gökhan Bozyiğit
26. Cüz---verena
27. Cüz---agantha
28. Cüz---Olgun Cabri
29. Cüz--- Guci_29
30. Cüz---AvniAker+ Hatim DuasıEn son Gökhan Bozyiğit tarafından düzenlendi; 14.09.2007, 12:02.
- Alıntı
Yorum
-
Hepinizden ALLAH razı olsun. Rabbim ayağınızı taşa aldırmasın.
Şu kahpe dünyada herşeyi öğrendik te şu Mübarek Kitabı okumayı öğrenemedik. Bu içimde herzaman bir uhde oldu ve ömür boyu da olmaya devam edecek. Bazen sadece bu yüzden insanlığımdan utanıyorum.
Tekrar tekrar teşekkürler. ALLAH gönlünüze göre versinODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bozyiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni'de 23. Cüz'e ekleyebilir misiniz?
Gökhan müsade ederse 23'e beni 24'e de Gülcan'ı yazarmısınız.Müsade yoksa 24'le 25'i biz alalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaydaaa ben bu başlığı daha yeni görüyorum 26 ve 27 kalmış sadece. iftara gelmedende cüz okumak mümkünse bu iki cüzden birini ben alabilirim. fakat iftardaki duada bulunamayacağım için cüz alamıyosam diğer gönüllü arkadaşlara bırakabilirim...Fanatik Pacci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepinizden ALLAH razı olsun. Rabbim ayağınızı taşa aldırmasın.
Şu kahpe dünyada herşeyi öğrendik te şu Mübarek Kitabı okumayı öğrenemedik. Bu içimde herzaman bir uhde oldu ve ömür boyu da olmaya devam edecek. Bazen sadece bu yüzden insanlığımdan utanıyorum.
Tekrar tekrar teşekkürler. ALLAH gönlünüze göre versin
Cafer agabey, belki inanmayacaksin ama bu sözü Annecigimde söylerdi...kendisi okuma yazma bilmez...
sonra e$im dediki, hadi anne azcik gayret edersen ben sana ögretecegim...
aradan 3 ay gecti ve Annem 60 ya$inda olmasina ragmen kekeleyerek de olsa ögrendi elham.
yani; sen istedikten sonra garanti veriyorum sana azci azim ile 2 haftada ögrenirsin...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agantha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika golude benden gelsin, insallah bostadir 27.cuz
böylece tüm cüzler tamamlandı. Eğer hala okumak isteyenler olursa 2. bir hatim indirilebilir.
Allah kabul etsinFanatik Pacci
- Alıntı
Yorum
Yorum