Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Netflix | İzledikleriniz, İzleyecekleriniz ve Öneriler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Netflix | İzledikleriniz, İzleyecekleriniz ve Öneriler

Bu başlıkta Netflix'te yer alan yapımlardan izledikleriniz, izleyecekleriniz hakkında yorumlarınız ve önerilerinize yer verebilirsiniz.

1) When They See Us (Bunu 2 defa izledim. Central Park 5'lisini anlatıyor. Gerçekten oyunculuklarından, yönetmenliğine kadar her şey müthişti. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.)

2) Don't Look Up (Yakın zamanda çıkmış, Di Caprio'nun ve birçok bilinen ismin kadrosunda olmasıyla çok izlendi ve açıkçası gündeme dair birçok şeyi yakalayabileceğinizi düşünüyorum.)

Love, Death & Robots'un 3. sezonu çıkmış. Keyifli seyirler.

Yorum

Entrevias

Tek sezonluk bir İspanyol suç dizisi. Ben beğendim
      www.x.com/zykmda

Yorum

Yakamoz S-245. Beklediğimden çok daha iyi. Kardeşimin iki günlük sınav macerasına eşlik ederken bana güç verdi. İzlemeyen varsa izlesin bence. Evet bazı saçma sahneleri var ama o kadar olur. Alışkın olmadığımız bir tarz, sırf bunun için bile izlenir.

-spoiler izlemeyenler okumasın-

Rastgele seçtim, hiçbir yorum okumadım. Ekşide Ayaz alıp uçağa koyacak tarzı bir yorum gördüm. Ayaz kim diye bakarken son sahnede Kıvanç'ı vuran adammış. E bunun adını nereden biliyorlar dedim into the night dizisindeki biriymiş. Buradan kaldırıp Kıvanç'ı yabancı bir diziye oyuncu yaparlarsa mükemmel bir bağlantı olur. O diziyi de izleyeceğim bakalım ne anlatıyor.

( ゚д゚)

Yorum

Güzel yapım fakat yarım kaldı hikayesi.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakamoz S-245. Beklediğimden çok daha iyi. Kardeşimin iki günlük sınav macerasına eşlik ederken bana güç verdi. İzlemeyen varsa izlesin bence. Evet bazı saçma sahneleri var ama o kadar olur. Alışkın olmadığımız bir tarz, sırf bunun için bile izlenir.

Rastgele seçtim, hiçbir yorum okumadım. Ekşide Ayaz alıp uçağa koyacak tarzı bir yorum gördüm. Ayaz kim diye bakarken son sahnede Kıvanç'ı vuran adammış. E bunun adını nereden biliyorlar dedim into the night dizisindeki biriymiş. Buradan kaldırıp Kıvanç'ı yabancı bir diziye oyuncu yaparlarsa mükemmel bir bağlantı olur. O diziyi de izleyeceğim bakalım ne anlatıyor.

"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güzel yapım fakat yarım kaldı hikayesi.
            Hikaye devam eder ya. İkinci sezon gelir muhtemelen veya spoiler içinde yazdığım olursa daha da müthiş olur.
            ( ゚д゚)

Yorum

Mindhunter
              unabomber

güzel diziler.

blutv daha iyi bence

Yorum

Platform izledim. Konusu ilginç. Bir bakın.

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Platform izledim. Konusu ilginç. Bir bakın.
                  Böyle orijinal işleri seviyorum, senaryo konusunda İspanyollar ilginç işler yapıyor.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Böyle orijinal işleri seviyorum, senaryo konusunda İspanyollar ilginç işler yapıyor.
                    Sonunda kaldık öyle abi
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sonunda kaldık öyle abi
                      Evet ama o şekilde eleştirdiğimiz zaman "filmin içindeki mesaj önemli" diyorlar Din, siyaset, dünya düzeni, eşitlik, ekonomi, herkes yüzlerce mesaj bulabilir kafasına göre.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Dün akşam Nocturnal Animals filmini izledim.

Hem Netflix'te hem Amazon'da var. İzlenir. Tom Ford hiç fena iş çıkarmamış.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

Dün ben de izledim aynı filmi.

Ama yarım kaldı gibi yaw. Yani film bitmedi ki..

Senaryo güzel, oyunculuk güzel, fakat ortadan kesilip atılmış gibi. Bu filmden daha çok Inception filminin bitişi gibi bir şeyler beklerdim, yani romandaki gidişat ile gerçeğin kesiştiği bir nokta olmalıydı.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşam Nocturnal Animals filmini izledim.

Hem Netflix'te hem Amazon'da var. İzlenir. Tom Ford hiç fena iş çıkarmamış.
                          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün ben de izledim aynı filmi.

Ama yarım kaldı gibi yaw. Yani film bitmedi ki..

Senaryo güzel, oyunculuk güzel, fakat ortadan kesilip atılmış gibi. Bu filmden daha çok Inception filminin bitişi gibi bir şeyler beklerdim, yani romandaki gidişat ile gerçeğin kesiştiği bir nokta olmalıydı.
                            Spoiler vermiş olmayayım da aslında kitap gerçekten hiç kopmuyor.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                            Çalışıyor...
                            X