Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben ilk defa denedim ve bende direk oldu. Bakalım İnşallah çıkar burs. Bir önceliğim varda acaba sayılacak mı sayılmayacakmı onu bile bilmiyorum. Bir soru soracam birde diyorlar ki Ocağa kadar burs vermeyip Ocakta toplu veriyorlarmış doğru mu?

Yorum

• Toplu yok Muhammed,Ocakta baslıyor...
      Bende basvuruyu yapabildim sonunda Kredi çıksa da yeter

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Toplu yok Muhammed,Ocakta baslıyor...
        Bende basvuruyu yapabildim sonunda Kredi çıksa da yeter
        Kredi kesin çıkıyor zaten o konuda kafan rahat olsun.

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlardan öğrendim dedikodu
          Bence o üniversiteden üniversiteye değişiyor. Ben kazandığım sene en yüksek puan bendeydi. Hatta okulun tavan puanıydı benim puan. Ama 33 dü nomun sonu
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Gazetecilik veya Radyo,Televizyon ve Sinema yazmadığım için o kadar pişmanım ki..1 sene daha Öss'ye hazırlanmak..Off off..Ne yapacağım hiç bilmiyorum..

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öğrenci numarasının son 3 rakamı kaçıncı sıradan yerleştiğimizimi gösteriyor ?
              Hacettepe'de isim sırasına göre numara veriliyor. Numaranın başında giriş yılınız, sonra fakültenin/bölümün kodu daha sonra da alfabetik listedeki yeriniz oluyor. Muhtemelen sizin dediğiniz olay diğer üniversiteler için de gerçek değil.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Universiteler 15 Eylulde mi açılıyor??
                Bi de evlere kagıt yollanıcakmış,kagıdı gelen var mı??

Yorum

Universiteler 15 Eylulde mi açılıyor??
                  Bana gelmedi henüz. Bir de benim dersler 14 Eylül'de başlıyor yahu niye bu kadar erken
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana gelmedi henüz. Bir de benim dersler 14 Eylül'de başlıyor yahu niye bu kadar erken
                    Erken olmasını geçtim daha kağıt gelmedi,kayıtlar 1 Eylulde baslıyo diyolar,ne ara kagıt gelicekte kayıt olcaz...
                    Anlasılan saatlerce sıralarda beklicez..

Yorum

Erken olmasını geçtim daha kağıt gelmedi,kayıtlar 1 Eylulde baslıyo diyolar,ne ara kagıt gelicekte kayıt olcaz...
                      Anlasılan saatlerce sıralarda beklicez..
                      Benim kaydım bu salı. 3 Eylül'de okul başlıyor. Kağıda gerek yok galiba kayıt için.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim kaydım bu salı. 3 Eylül'de okul başlıyor. Kağıda gerek yok galiba kayıt için.
                        Evet kağıda gerek yok kayıt için.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Universiteler 15 Eylulde mi açılıyor??
                          Üniversiteden yollanacak olan kağıtta senden kayıt için gerekli evrakların bilgisi olur, Eger böyle bir şey gelmese bile buna üniversiteye giderek de ulaşabilirsin...
                          I am titanium

Yorum

• Şuan okula kayıt için bilgi almaya gitsem okul acık mıdır??

Yorum

Şuan okula kayıt için bilgi almaya gitsem okul acık mıdır??
                              İnternet sitelerinde de vardır herhalde.

Yorum

Şuan okula kayıt için bilgi almaya gitsem okul acık mıdır??
                                Telefonla araman yeterli. Biz öyle yaptık. ya da sitesine bak.
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X