Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yurt Başvuruları Yarın Başlıyor
    13 Ağustos 2009 / 11:48
    Yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları yarın başlıyor.

Üniversiteye girmeye hak kazanan öğrencilerin, yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları yarın başlıyor.

2009-2010 öğretim döneminde ÖSYM tarafından bir yüksek öğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencileri, yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için yarın saat 14.00'den itibaren http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/default.php internet adresinden başvuru yapabilecekler.

Başvurular 25 Ağustos 2009 Salı günü saat 14.00'e kadar devam edecek, yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos 2009 tarihinde açıklanacak. Yurt kayıtları 31 Ağustos-11 Eylül 2009 tarihleri arasında yapılacak, yurtlar 23 Eylül 2009 tarihinde hizmete açılacak.
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• kazanamam dediğim öyelesine yazdığım zonguldak karaelmas işletmeyi kazandım şimdi psikolojim acayip şekilde bozuldu gitmek istemiyorum ve bi dahaki öss sınavına girmeyi düşünüyorum okul puanım düşecek ne kadar düşer bi bilgisi olan varmı ayrıca bu deliliği yapmamamı önerirmsiniz lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem

Yorum

• İlk olarak ts355361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kazanamam dediğim öyelesine yazdığım zonguldak karaelmas işletmeyi kazandım şimdi psikolojim acayip şekilde bozuldu gitmek istemiyorum ve bi dahaki öss sınavına girmeyi düşünüyorum okul puanım düşecek ne kadar düşer bi bilgisi olan varmı ayrıca bu deliliği yapmamamı önerirmsiniz lütfen yardımcı olun kafayı yiyecem
        emin olmamakla birlikte yüzde 50 düşüş var diye biliyorum(ama yinede araştır derim sana)

Yorum

• Benim bildiğim seneye tekrar girersen okul puanın 0.3'le çarpılacak. Eğer bir sene daha beklersen şu anda olduğu gibi 0.8 le çarpılır.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim bildiğim seneye tekrar girersen okul puanın 0.3'le çarpılacak. Eğer bir sene daha beklersen şu anda olduğu gibi 0.8 le çarpılır.
            yani 2 yıl geçmesi lazım öylemi remzi

Yorum

• Evet aynen öyle. Diyelim bu sene tercih yaptın, kazandın (okula Gittin veya gitmedin) ve 2010'da sınava girdin. O sınavda okul puanın 0.3'le çarpılacak yani 2011'i beklemek zorundasın.

Bu arada 0.3 olmayabilir. Bazı sitelerde 0.4'ten yani Yukarıda arkadaşın dediği gibi %50 puan düşmesinden bahsediliyor.
              En son Remzi tarafından düzenlendi; 13.08.2009, 13:50.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• deme ya bende okul puanının yarısı toptan gitti diye delirdim baş ağrısından dünden beri duramıyom sanki bi yere bağlandım kendimi köle gibi hissediyom saolasın remzi

Yorum

• Okul puanının yarısı gitti işte

sen yine de bu işi bilenlere sor dershanede rehber öğretmenlere veya okuldaki öğretmenlere
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• neyse saolasın yine bi dersaneden hocaylada konuşıyım nasıl olur ne olur

Yorum

• Seneye sistem değiştiği için 0,3 ya da 0,5 ile çarpılma gibi bir şey değil daha garip. Sormak lazım.

Yorum

neyse saolasın yine bi dersaneden hocaylada konuşıyım nasıl olur ne olur
                        Kayıt olmadığın zaman punanın düşmüyor.Ben böyle biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kayıt olmadığın zaman punanın düşmüyor.Ben böyle biliyorum.
                          Boşuna kontenjan doldurduğu için CEZA! niyetine böyle bir uygulama var
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• dersanede hocama sordum 2010 yılında sınava girdiğimde remzi nin dediği gibi bi nevi ceza olarak okul puanının 0,4 ile çarpılacakmış fakat 2011 yılında girdiğinde ise herhangib düşme olmayacak bi delilik yapıp iyi bi şekilde hazırlancam allah sonumu hayır etsin bakalım
                            En son kaan53 tarafından düzenlendi; 13.08.2009, 16:09.

Yorum

dersanede hocama sordum 2010 yılında sınava girdiğimde remzi nin dediği gibi bi nevi ceza olarak okul puanının 0,4 ile çarpılacakmış fakat 2011 yılında girdiğinde ise herhangib düşme olmayacak bi delilik yapıp iyi bi şekilde hazırlancam allah sonumu hayır etsin bakalım
                              2 sene mi bekleyeceksin ?

Yorum

• Beni zorla sözel yapan,Necati, Allah senin belanı versin.
                                Reklamcılıklar tutmadı,tarih falan da ben istemiyorum,bu sene boşta kaldık.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X