Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler arkadaşlar
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• 2 yıllıklara kesin giriyordum da istemedim.Full 4 yıl tercih ettim beklediğim gibi hiçbir yer tutmadı Üzmüyorum kendimi.Polis sınavlarına girecem.Cuma günü mülakatlarım var.Adem SÖYLEMEZ siz polissiniz herhalde.Bu mülakatlarda ne yapılır ne edilir beni aydınlatırmısınız lütfen Özellikle giyim konusunda kafam çok karışık.Biri diyo takım elbise giy biri diyo eşofman.Yardım edermisiniz.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 yıllıklara kesin giriyordum da istemedim.Full 4 yıl tercih ettim beklediğim gibi hiçbir yer tutmadı Üzmüyorum kendimi.Polis sınavlarına girecem.Cuma günü mülakatlarım var.Adem SÖYLEMEZ siz polissiniz herhalde.Bu mülakatlarda ne yapılır ne edilir beni aydınlatırmısınız lütfen Özellikle giyim konusunda kafam çok karışık.Biri diyo takım elbise giy biri diyo eşofman.Yardım edermisiniz.
        2 gün önce mulakata girmiş biri olarak anlatıyım:

Öncelikle sakallarını tamamen kesmen lazım...
        Diz üstünde herhangi bir şey giyinebiliyorsun,yani pantolonunu dizinin üstüne kadar kıvırsan bile olur,üstün zaten cıplak oluyor...
        Kızlarda diz ustune kadar kıvrılmış giysi,üstünde tişört...

Sonra içeriye ellişer kişi sırala giriyor...
        İlk aşamada Boy-Kilo testi,
        2. aşama Renk Korlugu testi,birkac sayı gösteriyolar okuyorsun..
        3.aşama:Agız ve diş kontrolu...
        4.aşama:Tırnak kontolu
        5.aşama:Basit bi saglık testi...
        6.Aşama:10 şınav,10 mekik,5 çök-kalk..

Bunlar bittikten sonra kutudan rasgele bi soru seçip,Once kendi hakkında bilgi verip sonra soru hakkında cevap veriyorsun,ama soruyu bilmiyorsan da bişi olmaz istersen maç anlat,amaç konusma bilgini ölçmek..

Bunlardan sonra bilgisayara kayıt yapılıyor..

Bu kadar uzun uzun yazdım ama aşırı kolay bi mülakat,vucudunda belirgin saglık sorunun ya da dişlerin de problem yoksa her türlü geçersin..
        Ben 321. sıradaydım 9:30'da gittim 12:30'da cıktım içeride 2 saat falan durdum,sıra yavaş işliyor...

Yorum

• Tebrikler arkadaşlar....
          Óscar René Cardozo Marín

Yorum

• Kazanan arkadaşlar tebrikler Allah utandırmaz inşallah benimde kardeşim sakaryayı kazandı herkes için hayırlı olsun ..
            SÜRMENELİİİ...
            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• hayırlı olsun arkadaşlar..

Yorum

• Devlet yurtlarına nasıl başvuru yapacağız. kyk'nun sitesine girilmiyor.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ya ktü bilgisayarda okuyan var mı? biraz geç oldu ama hocalar filan nasıldır ?
                  "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gazi Üniversitesi " Radyo,Sinema,Televizyon " bölümü oldu benim de . İlk tercihimdi . Kazanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar
                    Ozan tebrikler güzel bölüm tutturmuşsun Hayırlısı Olur İnşallah

Kazanan Diğer Tüm Arkadaşlarıda Kutluyorum.

"Kazım Yaylada Felan Karşılaşırsak 3-4 Jarjörünü Boşaltırım Ona göre"
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tebrikler arkadaşlar...

(UEFA)

Yorum

• tebrikler arkadaşlar....
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devlet yurtlarına nasıl başvuru yapacağız. kyk'nun sitesine girilmiyor.
                          arkada kalmasın. bu nasıl işş ya şimdi siteye giremezsek başvuru yapamayacak mıyız?
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bankada ne olarak görev yapıyo bilgin var mı?
                            memur olarak başlamıştı ama uzmanlık sınavlarına mı şeflik sınavlarına mı ne girmişti bişeyi kazanmıştı hatırlamıyorum.. ama bankacılıkta normal vezne memurluğunda para kazanamazsın söylim.. bence sen hedefini yüksek tut.. iyi bir dil eğitimi al şirketlere başvur..
                            Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 yıllıklara kesin giriyordum da istemedim.Full 4 yıl tercih ettim beklediğim gibi hiçbir yer tutmadı Üzmüyorum kendimi.Polis sınavlarına girecem.Cuma günü mülakatlarım var.Adem SÖYLEMEZ siz polissiniz herhalde.Bu mülakatlarda ne yapılır ne edilir beni aydınlatırmısınız lütfen Özellikle giyim konusunda kafam çok karışık.Biri diyo takım elbise giy biri diyo eşofman.Yardım edermisiniz.

ben harp okulu sınavına girdim subaylığa.. kapri giydim altınada şortumu giyip gitmiştim

mülakatta kesinlikle ciddi olmalısın.. lavbali hareket falan yok.. dik dur.. kendinden emin ol.. ses tonunu iyi ayarla.. mülakatta soru sorurlar bişey okuturlar onlar önemli değil.. diksiyonuna falan bakıyorlar.. soruyu bilmiorsan bu soru hakkında bir bilgim olmadıgı için cevap veremeyeceğim falan de biraz konus yani.. bilmiyorum deme sadece.. cümleleri biraz süsle
                              Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim eski Daire Başkanı'ndan duyduğum, polislik sınavında spor ve mülâkât neredeyse formalite olarak yapılıyor. Peltek, kekeme, renk körü, düz taban vs. değilseniz geçiyorsunuz. Polislik sınavlarında (Kolej, akademi, MYO) en çok öenm verilen şey yazılı sınav.

Tıp hakkında Süleyman'a katkıda bulunmak isterim. Para için yazılacak bölüm değildir ama iş garantisi vardır (Bu garanti ülkemizde yalnızca polisler, askerler ve doktorlar için vardır.) ve GATA dılındaki tıp fakültelerinden me'zûn olma oranı ODTÜ'nün birçok bölümüne göre daha yüksektir. Başka bir deyişle, tıbba giren kolay kolay bırakmaz, bırakamaz.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X