Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah Osman Zaten seneye bitiririm ben okulu. ççç
    İnşallah İlhan bu sene tercih yapmadık seneye kesin İzmirdeyim Konak , Karşıyaka bizimdir bu arada okulu 1 sene uzatabilirsin çok kolay
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işletme iktisadideyım
      Üniversitenin yakınında ev tutabileceğin yerler Kalkınma Mah. ve Pelitli tarafıdır.Pelitli,Kalkınma'ya göre biraz daha uygun ve senin fakülteye de daha yakın.

Tek kişilik evler genelde çatı katı falan oluyor ve 300 civarı kirası var.Benim tavsiyem eğer şu an çıkabileceğin kimse yoksa arkadaş bulup uygun zamanda güzel bir eve çıkman.Trabzon pahalı her açıdan ve şu an çok az boş ev var,işin zor kolay gelsin.
      keyif adamı ..

Yorum

• saolasın yardımın ıcın eger bı tanıdıgın falan olursa haber verırsen cok sevınırım
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ktü ye geldım ew tutmak ıstıorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım burdan ktü yü kazanan arkadaslar varsa konusalım

eğer şartlar uygun olursa ben de ev tutmayı istiyorum. bu konuyu konuşabiliriz.
          "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eğer şartlar uygun olursa ben de ev tutmayı istiyorum. bu konuyu konuşabiliriz.
            olabılır konusalım ne zaman trabzondasın??

Yorum

• ben trabzonda yaşıyorum zaten her zaman burdayım

Yorum

• İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben trabzonda yaşıyorum zaten her zaman burdayım
                cok ıyı o zaman senın kaldıgın ew vardır sartlar ne

Yorum

• ben ailemle kalıyorum bizim evimiz fakat ben ayrı kiraya çıkacağım onun için söyledim.
                  hem ev konusunda acele etme zamana yayılması gerekn bir konu ne kadar acele edersen o kadar yanlış olur. ben biraz orta seviyenin üstünde düşünüyorum açıkcası yanı 600-700 ytlık bısey 2-3 kişi olunca adam bası 200-300 bişi oluyor. senin ne düşündüğünü bilmiyorum açıkcası. msn var benim profilde eklersen konusuruz bi ara. bunun dışında da sana yardımcı olurum fikir vermek konusunda..

Yorum

• Dünya küçük....

Yorum

• Daha Senlen İşimiz Bitmedi Ösym Görüşecez Ayın 12'sinde.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ek Kontenjanların Yapılmasında Bir Dünya Zaman Var ya

Yorum

• Ne zaman yapılcak Emirhan?
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 8-12 Ekim Arası Hayırdır Sende Mi Aynı Dertden Muzdaripsin Remzi?

Yorum

• geçen sene Beşikdüzü MYO - bilg. tekn. ve Prog. bölümüne ek kontenjandan kişi giri bilen varmı ya yada nasıl öğrenebiliriz..
                              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                8-12 Ekim Arası Hayırdır Sende Mi Aynı Dertden Muzdaripsin Remzi?
                                Evet ama pek umudum yok şansımı deniycem sadece Zamanında Trabzonu yazmadık şimdi puanlara bakıp da iç geçiriyoz
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X