Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çok emin değilim ama bildiğim kadarıyla istersen 1in 2sinden başlıyabiliyorsun
    en mantıklısı kayıtda sormak
    gerci ben başlarsam 2nin 2sinden başlarım ancak
    en iyisi kayıtta sormak cidden , ona göre belki 40 alır çıkarız sınavdan 1'in 2'sinden başlamak kötü , ikinci dönem .

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kıbrıs'ı kazanan yok herhalde, yıne sınek avlayacak burası
      Herşey bitmiş değil Burak.!
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir kez daha Edirne'ye gelen kimse olmadığını farkedip üzülüyorum
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak pukay61revolt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sakarya Kamu Yönetimi

Eve Cıkabileceğimiz 3.ve 4. Kişiler Aranıyor
          GEL nazımım gel bende sakaryadayım ama ben dördüncüyü arıyorum 5 te olabilir.yemek yapmasını iyi bilen elemanlar aranıyor
          √ OKAN™ 1987

Yorum

• KTÜ'ye gelenlere hoşgeldiniz diyorum.
            keyif adamı ..

Yorum

• ktü ye geldım ew tutmak ıstıorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım burdan ktü yü kazanan arkadaslar varsa konusalım
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• marmara hukuk kazananlara her türlü yardımım dokunabilir..özelden mesajla ulaşabilirler..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ktü ye geldım ew tutmak ıstıorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım burdan ktü yü kazanan arkadaslar varsa konusalım
                  Hangi kampüstesin?Tek mi eve çıkmayı mı düşünüyorsun?
                  keyif adamı ..

Yorum

• Senin tercihler ne oldu Osman? Geliyor musun İzmir'e?
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senin tercihler ne oldu Osman? Geliyor musun İzmir'e?
                      Lanet Ösym girememişim,halbuki o kadar da çalışmıştım.Bir insan 221 puanla nasıl giremez ya Endüstri'ye hadi onu geçtim Bilgisayar'a.
                      keyif adamı ..

Yorum

• Bir dahaki seneye kesin bekliyorum.

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin tercihler ne oldu Osman? Geliyor musun İzmir'e?
                          Seneye başka Osman geliyor İzmire yani ben İlhan
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tek cıkmayı dusunmuyorum ama uygun bı yer olursa tekde cıkabılırım

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              işletme iktisadideyım

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seneye başka Osman geliyor İzmire yani ben İlhan
                                İnşallah Osman Zaten seneye bitiririm ben okulu. ççç

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X