Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler Umarım istediğiniz bölümler olmuştur.
    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hepinize tebrikler arkadaşlar......

hayatınızın bundan sonraki dönemleride hep başarılarla geçer inşallah.....
      Ben de kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim....

Yorum

• tmm arkadaşlar saolun kendisi Trabzon'da şu anda moral 0, arayıp moral weriyim azcıkk offfffffff offffffffffff
        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ODTÜ Kimya Mühendisliği bundan sonra BMN-Ankara
          Hani İtü olcaktı ömer
          Olsun, İki numaralı tenik üniversiteye girmek de iyidir

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ODTÜ Kimya Mühendisliği bundan sonra BMN-Ankara

Ömer BMN Ankara'ya hoşgeldin Kayıt yaptırmaya gelecegin zaman veya başka bir şekilde yardımımız dokunursa bana veya Ankara'dan birine ulaşman yeterli

Diğer kazanan arkadaşlarıda tebrik ederim.
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tmm arkadaşlar saolun kendisi Trabzon'da şu anda moral 0, arayıp moral weriyim azcıkk offfffffff offffffffffff
              Arkadaşım şimdi haberlerde söyledi 24bin boş kontenjan varmış.Bunlarda ek kontenjanla alınacak
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşım şimdi haberlerde söyledi 24bin boş kontenjan varmış.Bunlarda ek kontenjanla alınacak
                şuandaki boş kontenjanlar tercih edilmeyen yerlerdir. asıl tercih edilebilir boş kontenjanlar kayıtlardan sonra belli oluyor. yani yerleşip te kayıt yaptırmayanlardan dolayı...
                "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• Uğurtan, Ömer, Şafak ve diğer arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun Çok sevindim.

@ Mert,

Emirhan'a söyle moralini bozmasın hemen. Ek kontenjanlarda şansını denesin o zaman yerleşir belki.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeş peki, Ktü'de varmıymış acaba açık ? sen biiyomusun ? yada geçen senelerden felan oluyomuydu Bilgisayar bölümüü ?
                    Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Kuzenım Istanbul Hukuk'a girdi...

Gamze nerdesin

Bu arada herkesi tebrik ederim...
                      En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 15.08.2008, 10:25.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• [quote=Mert M.;1567146]kardeş peki, Ktü'de varmıymış acaba açık ? sen biiyomusun ? yada geçen senelerden felan oluyomuydu Bilgisayar bölümüü ?[/quotearkadasım ek yereştirme klavuzu yayınlandıgında bu soruların cevabını rahatlıkla bulabilirisin.ama tahmininm her bölümden 2 veya 3 kontenjan olur
                        √ OKAN™ 1987

Yorum

• sakaryada okuyan parmak kaldırsın lütfen
                          √ OKAN™ 1987

Yorum

• e sınav stresi de kalktığına göre tüm arkadaşları olimpiyat stadına, biraz dağıtmaya davet ediyoruz.

p.s: her fırsatı değerlendirmek lazım, bugünün favori başlığı bu.

Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ediyor, daha önce de belirttiğim gibi kazanamamış olanların bir şey kaybetmediğini hatırlatıyorum.

Odtü şekil olmuş aradan,o arkadaşa özel tebrik sunuyorum.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• MARMARALI OLAN yok mu ARKADAŞLAR hayırlı olsun hepinize tebrik ederim.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• hayırlı olsun arkadaşlar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X