İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır Kıbrıs değil bu. O başka. Onun puanları daha düşüktü.
İşletme (ODTÜ-SUNY Binghamton) - 2 Yıl Türkiye 2 Yıl Amerika
pratik bir hesap yapalım.bu sene kontenjanların 4 te bir arttıgını biliyoruz o zaman senin sıralaman 80 binde olduguna gore 4 te biri 20 bin yapar.o zamanda sen 60 bin ile 80 bininci sıralamalar arasındaki bölümleri tercih yap.sana nacizane tavsiyem budur.umarım pişman olmayacagın güzel bir bölüm kazanırısn√ OKAN™ 1987
- Alıntı
Yorum
-
Kardeşimde bu sınava 2. sefer girdi.Ama maalesef soruları sonradan toplu işaretleme yanlışından 302 sayısal alacağı yere 237 almış. Gece yarısı söyleyip moralimi bozdular.Şimdi yurtdışına yollayın beni diyor.
Sizce ne önereyim ona şimdi? 3. kere girmesini tavsiye ediyorum ama pek istemiyor ?En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 02:33.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşimde bu sınava 2. sefer girdi.Ama maalesef soruları sonradan toplu işaretleme yanlışından 302 sayısal alacağı yere 237 almış. Gece yarısı söyleyip moralimi bozdular.Şimdi yurtdışına yollayın beni diyor.
Sizce ne önereyim ona şimdi? 3. kere girmesini tavsiye ediyorum ama pek istemiyor ?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşimde bu sınava 2. sefer girdi.Ama maalesef soruları sonradan toplu işaretleme yanlışından 302 sayısal alacağı yere 237 almış. Gece yarısı söyleyip moralimi bozdular.Şimdi yurtdışına yollayın beni diyor.
Sizce ne önereyim ona şimdi? 3. kere girmesini tavsiye ediyorum ama pek istemiyor ?
futbaliski60;Ktü başlarda istemiyordum ama kafama gittikçe yattı ve şuan bir tereddütüm yok,orayı da alıyorum sıralamamla.O yüzden futbol cennetimize gideceğim Ankara'da bir üniversite vurmazsa şansımaBölüm;Makine Mühendisliği.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam,üçüncü kez girerdim.302'yi daha da artırabilir çünkü gerekli çalışmayla.
futbaliski60;Ktü başlarda istemiyordum ama kafama gittikçe yattı ve şuan bir tereddütüm yok,orayı da alıyorum sıralamamla.O yüzden futbol cennetimize gideceğim Ankara'da bir üniversite vurmazsa şansımaBölüm;Makine Mühendisliği.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Anlamadıgım
Marmaraya Girdiğim Sene 294 Puan Alara 30bininci Olmustum 2Sene Önce
Şimdi Puanım 302Ye Cıktı Ama Basarı Sıram 70bine Geriledi
Artan 8Puana Karsılık Başarı Sırasıda Rakamsal Olarak Dogrusal Artmış
Anlaşılan Öğrenciler Bu Sistemide Çözdü Artık
Yeni Bir Sistem Şart
Sakarya Kamu Yönetimine Gidiyorum Sanırım
Başarı Sıram 70Bin Sakarya Kamu Yönetimi 71Bin
Kamu Yönetiminde Okuyan Yada Mezunu Kimse Varsa Bir İrtibata Geçerse Sevinirim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Trabzonsporlu için en uygun üniversite KTÜ'dür sanırım orayı kazananlar çok şanslı umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız kazanamayan arkadaşlar da üzülmesin hayat devam ediyorTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogrutercih.com sitesinde gösterilen başarı sıralamaları yanlış arkadaşlar. Puanı ne kadar yükseltirseniz sıralamanız o kadar düşüyor.Yani rakam büyüyor.Belki Ankara filanda tutar,ama büyük bir ihtimal tutmayacağı için Trabzondayım seneye =)
- Alıntı
Yorum
Yorum