Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence de düpedüz terbiyesizlik.Onların yüzünden binlerce kişi istediği yere giremeyecek.
    tercih yapmazlarsa kimseye zararları olmaz, yine üniversiteye aynı sayıda kişi yerleşir diye biliyorum ben

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşalalh Halit

Nerelere yetiyor puanın? Nereyi tercih etmeyi düşünüyorsun? Bir aydınlatın bizi artık=)

Emirhan sana da sözüm
      Puanlarıma göre düşündüğüm şöyle bir şey hazırladım

Yorum

• Eomer Ben Trabzonu düşünüyorum da bana yardımcı olan yok Trabzonda 2 senelik bilgisayar öğretmenliği nerde var beşikdüzü akçabat ve gümüşhanede varmış bu 3'ünü tercih yaparken belirtebiliyormuyuz o önemli benim için onu bilemiyorum
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Orta Asya'da okuyan varsa Üni'yi belki haberleri vardır. Sizlere Güney Doğu'larda Öss zamanı dönenleri anlatırdım ama Allah'a havale ediyorum onları. Ne ben söylemiş olayım ne siz duymuş olun

Yorum

• Hazırlık atlamak için girilen İngilizce sınavların zorluğu nedir ? Özellikle Ktü Makine'de diye soruyu indirgiyim.

Seneye bende prestij için bir daha mı girsem Hem üzerimde,bu sene yaşadığım kat be kat stres olmaz bir üniversitede okuduğum için.

Yorum

• içimde seneye öss ye girmek için büyük bir istek var, şöyle rahat rahat, dinlene dinlene

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hakkında hayırlısı Halit.
                Meslektaş olacak gibiyiz bu gidişle.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hakkında hayırlısı Halit.
                  Meslektaş olacak gibiyiz bu gidişle.

İnşallah Kaya abi
                  Aynı yoldan devam

Yorum

• bu ne yaa futbol ligi mi oldu eğitim yakında gençlerimiz sınava göğüs reklamı alarak girerse hiç şaşırmam
                    Rock is life...

Yorum

• Kim geliyor şimdi İTÜye

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Halit tercih listende sonlarda bulunan ODTÜ İşletme'nin puanı niçin öyle düşük? Nedir olay?
                        Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Halit tercih listende sonlarda bulunan ODTÜ İşletme'nin puanı niçin öyle düşük? Nedir olay?
                          orası odtünün özel üniversitesi.kıbrısta o okul 3 yıl kıbrısta okuduktan sonra ankaradan devam ediyosun.tabi iki yılda postunu soyuyorlar
                          √ OKAN™ 1987

Yorum

• Haberim yoktu böyle bir şeyden. İlginçmiş.
                            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Hayır Kıbrıs değil bu. O başka. Onun puanları daha düşüktü.

İşletme (ODTÜ-SUNY Binghamton) - 2 Yıl Türkiye 2 Yıl Amerika

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haberim yoktu böyle bir şeyden. İlginçmiş.
                                artık hersey paraya bakıyoe.herkes rant peşinde,parası olmayan okumasın ideolojisine dogru hızlı bir şekilde ilerliyoruz.insallah daha kötü durumlara düşmeyiz
                                √ OKAN™ 1987

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X