desene bu ıslerın hepsının arkasında cakal dershaneler va r
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
Başarı Sıraları Tablolarını Nereden Bulabiliriz Ya__?
- Alıntı
Yorum
-
Zeki mi yoksa hak yiyen mi? Bana kalırsa terbiyesizlik!
-
Bu arada Halit; ben artık puanlamadan pek anlamıyorum ama arkadaşlar iyi puan almışsın diyor senin için.
Tebrik ederim. Umarım hayırlısı olur, sen ve bmn'deki tüm kardeşlerime...En son Kaya tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 17:41.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zeki mi yoksa hak yiyen mi? Bana kalırsa terbiyesizlik!
-
Bu arada Halit; ben artık puanlamadan pek anlamıyorum ama arkadaşlar iyi puan almışsın diyor senin için.
Tebrik ederim. Umarım hayırlısı olur, sen ve bmn'deki tüm kardeşlerime...Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepinize geçmiş olsun arkadaşlarİnşallah hayırlısıyla gönlünüzce yerleşirsiniz.
En sevdiğim hocam KTÜ makinadan mezundu.
En sevmediğim hocam ÇÜ makinadan mezundu.
Mühendislik yazmak isteyen arkadaşlar ,sadece iyi düşünün derim.
niye çocukların hayalleriyle oynuyosun..yazsınlar yazsınlar mühendislik
...var mı bursa makinaya gelen şimdi %9-10 civarı bi yerde olursanız girersiniz arkadaşlar...
şaka bi yana iyi düşünüp analiz etmeniz gerekiyor arkadaşlar tercih yapmadan önce herkes için Hayırlısı olsun..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdirneyi tercih edin. Bıktım yalnız kalmaktan. Bir Bmn'li olsun yakınımda
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkileriz abi merak etme bir transfer gerçekleşebilir
Nerelere yetiyor puanın? Nereyi tercih etmeyi düşünüyorsun? Bir aydınlatın bizi artık=)
Emirhan sana da sözümSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
Yorum