Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz Gerilelim dedim
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emirhan napıyorsun renkdaş

Yorum

• arkadaşlar resmi olmayan bilgilere göre öss'de ful yapan yokmuş, eğer gercekten öyleyse bu çok güzel bi haber, puanların düşçeği anlamına gelir.
        "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Puanlar 2006 seviyesine düşerse Gazi Makine Mühendisliğine girerim şu an resmi olmayan verilere göre diye tahmin ediyorum,2006-2007 arası olursa puanlar,sınırdan girebilirim.2007'de ki gibi olursa Gazi Makine olmaz,giremem.Burada kritik soru,diğerlerinin ne yaptığı ve buna bağlı olarak puanların düşüp düşmeyeceği,umarım düşer.

He düşmez aynı kalırsa,Ktü Makine Mühendisliğine gidip büyük ihtimal,Trabzonspor & eğitim hayatımı yakından sürdürecem gibi gözüküyor.

İnşallah 2006'da ki gibi olur ya da en azından 2006-2007 arasında 2006'ya yakın bir yerde olurda sancılı bekleyişim son bulur.Tekrardan inşallah puanlar düşer diyerek,duaya geçiyim ben,eheh.

Yorum

• 2006 puanlarna kadar düşmese bile 2007 ye göre kesin düşeceğini düşünüyorum ben.
            "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• oh oh yarın açıklanıyormuş da niye sevindiysem ben de pek anlamadım

Yorum

• öss açıklanıyor biz gerededeyiz olaya bak herkez teli kapatsın
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• inş. istediğiniz puanları alırsınız..
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• hadi bakalım umarım herkes istediği yeri alır ama Türkiye'nin bu sisteminde zor allah tan ben o yılları geçeli epeyi oldu
                    "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
                    VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

• Sınava giren herkes için hayırlı olmasını dilerim. İyi haberleri bekliyoruz arkadaşlar
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü

Yorum

• İnşallah iyi olacak,temennileriniz için teşekkürler =)

Yorum

• hepimiz için hayırlı olsun...

Yorum

• üff yaa bir hafta geç açıklansa ne güzel olucaktı.. anam abim köyde olcaktı en kötü ihtimalle telefonda bağırır çağırır ama ben dinlemezdim.. şimdi evde ana baba büyük oğul kutsal ittifak kurup üzerime çunlanacaklar =) ne yapsam ne yapsam ..
                            Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• girdiğin bir sınav sonuçta hayati mesele yapmanın anlamı yok

Yorum

• Açıklandımı acaba ?
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,
                                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X