Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uşaklar girin halledin sınavı. ben bile 2 defa kazandım bu öss yi Siz ondan korkmayın o sizden korksun rahat olun başaracağınıza inanın gerisi teferruat hyecana filan gerek yok

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uşaklar girin halledin sınavı. ben bile 2 defa kazandım bu öss yi Siz ondan korkmayın o sizden korksun rahat olun başaracağınıza inanın gerisi teferruat hyecana filan gerek yok
      çalışmadık ki ççç
      "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• ÖSS'ye giricek oLan arkadaşLara başarıLar..

Ben kendimi KPSS'ye sakLıyorum..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• herkese teşekkürler. umarım hepimiz istediğimiz şekilde sonuçlandırırız bu işi

Yorum

• İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çalışmadık ki ççç
            yemin ederim Trabzonsporun şampiyonluğunu görmeden öleyimki şu anda okuduğum üniversiteyi kazandığım yıl sadece sınav gecesi coğrafyaya göz gezdirmiştim

Yorum

• Heyecan var midur?
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Bu senekilerde çok şanslı yahu...
                Biz bu yeni sistemin ilk lemanlarıydık.
                Şimdi herşey belli...

Kontenjanlar 113 bin artmış, sınava giren öğrencilerin çoğu bu seneyi bekleyip "kimse girmeyecek zaten, şansımı bi deneyeyim" diyenler...

Azıcık çalışan, fena olmayan bi yeri alır.
                Çalışan, iyi bi yeri alır.
                İyi çalışan, gayet güzel bi yeri alır..
                E tecrübe konuşuyor

Yorum

• ben hemen hemen hersene giriyorum bi kere atladım galiba demekki en şanslı benim

Yorum

• sınav yaklaştıkça kişiliğime kavuşuyorum artık konuşmam değişti eskisine döndü sınavdan çıktıkdan sonra öyle bi ohh çekiyosunuz ki hiç sormayın iyide geçse kötüde geçse insan o kadar değişik oluyor ki rahatlıkdan ağlaması geliyi ben 2 sinde de yere çöktüm oturdum kızların sesini duymamak için çırlayarak ağlanır mı ya mahşer güün gibi
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yemin ederim Trabzonsporun şampiyonluğunu görmeden öleyimki şu anda okuduğum üniversiteyi kazandığım yıl sadece sınav gecesi coğrafyaya göz gezdirmiştim
                      hangi bölümde okuyorsunuz ki

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sınav yaklaştıkça kişiliğime kavuşuyorum artık konuşmam değişti eskisine döndü sınavdan çıktıkdan sonra öyle bi ohh çekiyosunuz ki hiç sormayın iyide geçse kötüde geçse insan o kadar değişik oluyor ki rahatlıkdan ağlaması geliyi ben 2 sinde de yere çöktüm oturdum kızların sesini duymamak için çırlayarak ağlanır mı ya mahşer güün gibi
                        O anı görmek isterim

ççç
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Kötü geçmez İnşallah sınavınız...
                          Yoksa sınavdan sonra kayıplara karışanları da biliyoruz...

Yorum

• Kötü geçmez İnşallah sınavınız...
                            Yoksa sınavdan sonra kayıplara karışanları da biliyoruz...
                            yok ya 4 sene olmazsa 2 sene oda olmazsa açık öğretim bu okul okunacak arkadaş başka yolu yok okumanın sonu yok okuyacaz kazansakda kazanmasakda kovalsarda okuyacaz
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bende gelecek sene girecem ama bu başlığı görünce heyecanlandım yaw Ben sırf ts maclarına gidebilmek için KTÜ yü istiyorum olaya bak.

Yorum

• ................
                                En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 12.06.2008, 18:53.
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X