İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Lösemi ve Lösev
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki iyileştin, bu vücudtan temizlenip gittin ama giderken bütün heyecanları ve umutları da götürdün. Herşeye tam da yarısında "Dur!" dedin.
Herşeye engel oldun hayat. Belki de önyargı duvarları ördün çevreme.. Bravo!
Neyse hoşçakalın. Sizle paylaşmak güzeldi yine de...Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki iyileştin, bu vücudtan temizlenip gittin ama giderken bütün heyecanları ve umutları da götürdün. Herşeye tam da yarısında "Dur!" dedin.
Herşeye engel oldun hayat. Belki de önyargı duvarları ördün çevreme.. Bravo!
Neyse hoşçakalın. Sizle paylaşmak güzeldi yine de...
Bize senden kalan bir kaç kelam, bir tutam anı, bir de mücadelen. Gözün arkada kalmasın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUludağ Üniversitesi Hemotoloji bölümünde tedavi görüyordum şampiyon olduğumuz sene ve kan alıyordum 2 haftada bir. Son maç olan Karabükspor maçı Pazar günü ve Pazartesi kesinlikle kan almam gerekiyor yoksa baygın halde olacağım.
Durum böyleyken Perşembe günü kontrolümden önce doktora gittim. Perşembe bildirince ertesi gün kan veriyorlardı. Şampiyon olacağımız için oradan karayolu ile Trabzon'a kutlamalara gidecektik. Pazartesi Bursa'da olmayacağız yani
Orta yaşlı bir doktor vardı odada. Durumu söyleyince "Vayy be" dedi ve şaşkınlık ifadesi belirdi yüzünde. Ne oldu doktor bey diye sordum ve şunu dedi "Sen bugün en son gelensin" Anlamadım nasıl yani gibisine şeyler deyince ben : "Senden önce 8 tane Trabzonsporlu geldi burada tedavi olan ve aynı şeyi istedi. Sen de 9.oldun,ben olur demesem bile hepsi gidecek zaten Karabük'e dedi "
Anlatabildim umarım
Unutmadan, birçok defa izin veren annem bu sefer hasta hasta gitme dedi ve beni maça göndermedi
- Alıntı
Yorum
-
LÖSEV Trabzonspor Bebişi
Benim baldızım (Nursen Hn.), İzmir Lösev de çalışıyor. Ben de forumda LÖSEV başlığından bahsedip, hatta yakınlarda kaybettiğimiz Samet ten de bahsetmiş idim(
O da bana taraftar ürününden bahsetti Lösev bebişini ben çok sevdim 25 TL fiyatıve aldım. İlgilenenler arayıp sorabilir veya internetten de alınabiliyor.
En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 12.10.2014, 20:13.İyi ki varsın TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
LÖSEV in hastanesinin açılışı yapıldı. Sağlık Bakanlığından istedikleri yatak kapasitesi ile ruhsat alamadılar ancak mevcut LÖSANTE deki yatak kapasitelerini bu hastaneye aktararak açılış yapıldı.
http://www.losev.org.tr/v2/tr/galleries.asp?RecID=733
Allah kimseye vermesin, hastalara acil şifalar versin. Bu da daha önceki bir duyuruları:
Kamuoyuna Duyuru;
Benim tek derdim hayatımı adadığım lösemili çocuklarımdır. Lütfen siyasetten uzak durarak taraf olmayalım ve onlara zarar vermeyelim. LÖSEV bugünlere lösemili çocuklarla, annelerle beraber geldi. Yavrularıma en küçük bir zarar gelmesini istemem. Bunu ne onlar ne Allah affetmez. Ben de çocuk hematoloji uzmanıyım. Onkolog elbette kolay yetişmiyor. Devletten transfer etmeyeceğiz. Allah her zaman doğrunun ve mazlumun yardımcısıdır. Herkes günü gelince lösemili çocuklarımız ve kanser hastalarımız için gerekeni yapacaktır.
Dr. Üstün EZER
Pediatrik Hematolog & Onkolog
LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı
https://www.losev.org.tr/v2/tr/duyur...423&RecID=6285İyi ki varsın TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim baldızım (Nursen Hn.), İzmir Lösev de çalışıyor. Ben de forumda LÖSEV başlığından bahsedip, hatta yakınlarda kaybettiğimiz Samet ten de bahsetmiş idim(
O da bana taraftar ürününden bahsetti Lösev bebişini ben çok sevdim 25 TL fiyatıve aldım. İlgilenenler arayıp sorabilir veya internetten de alınabiliyor.
Sonrasında da özel günler için çıkardıkları birçok ürünlerini almaya devam ediyorum.O özel günü kutlarken Lösev'e destek vermek güzel.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
- Alıntı
Yorum
-
Dün akşam yakın bir arkadasşımın oğlu lösev den vefat etti
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam yakın bir arkadasşımın oğlu lösev den vefat etti
Lösev değildir.Hamiş
- Alıntı
Yorum
Yorum