Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lösemi ve Lösev

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• malesef dersim ancak bitti bu gün. yarın kesinlikle uğrayacaktım. malesef gop taki dernek açılışına gitmem şart oldu. vizeler pazartesi başlayacak olduğundan bizimkilerden kimse gelmeyecek sanırım .
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• BMN İSTANBUL! Lösev standına bekliyoruz
      Yarın ve pazar günü Çengelköy Maxi City'de saat:11:00'den itibaren Lösev standında olacağız.
      Standlarda kupa ve yiyecekler dışında tüm Ispanak ürünleri yer alacak. TRABZONSPOR taraftar bebeklerimiz de dahil. Lösemili çocukların anneleri tarafından üretilen bu ürünlerden alıp Lösemili kardeşlerimize yardım etmek isteyen ve Trabzonspor taraftar bebeklerini elden satın almak isteyen herkesi bekliyoruz.
      Fanatik Pacci

Yorum

• Bİzlere Destek Veren
        7.506.574

Yorum

• Daha önce yazdığımız gibi cumartesi günü Gamze, Hayat 61 ve Ebru ile birlikte maxi mağazasındaki Lösev stadındaydık. Mağazada stand için oldukça küçük bir yer ayırmış olmaları nedeniyle bize iş düşmedi. Standın küçüklüğü ve malesef yeterince ilgi görmemesi nedeniyle de Pazar günü standı açmama kararı aldılar Yardım etmek için orada olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yine duyurumuz nedeniyle Pazar günü gidip de standı bulamayan varsa cumartesi ve pazar günü siteye giremediğimden bu duyuruyu daha önce yapamadığım için çok özür diliyorum.
          Fanatik Pacci

Yorum

• 7.524.129
            http://www.losev.org.tr/bagissorgu/bagis/tesekkur.aspx

Yorum

• 7.524.468
              Başlığı ilk bugün gördüm tıkladım taraftar bebekte alacağım yeni kartın gelince.
              Tebrikler BMN çok iyi fikir
              "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
              M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• Lösev-İyilikler Marketi/Adana-Tüyap

LÖSEV-İyilikler marketi dün itibatiyle Adana -Tüyap'ta kuruldu. Bugün ilk misafirlerimizi ağırladık.4 farklı ilden gelen misafirlerimizle tarif edilemeyecek duyguları paylaştık. Ailelerimiz bir yanda alış-verişlerini yaparken çocuklar diğer tarafta gönüllerince eğlendiler.
                Gördüğünüz fotoğraflar, farklı şehirlerden gelmiş,aynı kaderi paylaşan ancak her daim gözlerinin içi gülen çocuklarımıza ait. Fotoğraflarda masumiyeti,mutluluğu,sevinci,hissettirilmeyen hüznü ve en önemlisi "gururu" görüyorum (bunlar aynı zamanda gün boyunca tüm LÖSEV gönüllüleri tarafından hissedilenler.)

Daha hayatlarının başında "hayatın cilvesiyle tanışmak zorunda kalan bu küçücük yüreklerin "pes etmenin " anlamını unutarak hayata sımsıkı sarılışlarını,gözlerinden eksik olmayan gülümsemeyle çevrelerindeki herkese ders verişlerini herkesin hissetmesini isterim.Hayata yine ,yeniden sarılıyor insan.

Son olarak küçücük bedenlerinde kocaman dünyaları taşıyan çocuklarımızın her zaman yanında olan LÖSEV'e, kıyısından köşesinden elinden geldiğince tutup destek olan tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Hayatımın en güzel günlerinden birini geçirdim. (Devamı yarın )

En son m@rdi tarafından düzenlendi; 29.04.2008, 08:03.
                TSira- Şükran
                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Harikasın Şükrancım Allah hasta kardeşlerimizin hepsine acil şifa versin senden ve diğer gönüllülerden de razı olsun Sana ne kadar teşekkür etsek az çok güzel birşey yaptın. Fotoğraflarının ve yorumlarının devamını bekliyoruz.
                  TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Canım hepinizden Allah razı olsun.
                    Ayağınıza, yüreğinize sağlık.

Kardeşlerimize de Allah acil şifa versin.

Devamını bekliyoruz...

Yorum

• Allah hepsine acil şifa versin.Bu organizasyonların öncülerini tebrik ediyoruz..
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• DEVLET TARAFINDAN 4 YILDIR VERİLMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ
                        ARSAMIZIN VERİLMESİ
                        VE TAMAMEN PARASIZ TEDAVİ VE İNSANCA YAŞAM SAĞLAYACAK OLAN EŞSİZ PROJEMİZ
                        LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KENTİMİZİN HAYAT BULMASI İÇİN
                        BİZLERE DESTEK VEREN

7.541.346
                        KİŞİDEN BİRİSİ DE SİZ OLDUNUZ. LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZIN YAŞAMASI VE SİVİL TOPLUM GÜCÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ AMACIYLA VERDİĞİNİZ GÜÇ NEDENİYLE SİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Allah gonullu arkadaslardan razi olsun hasta kardeslerimizede acil sifa versin.Fotograflar içinde ayrica tesekkurler ediyorum
                          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Bugün LÖSEV marketinin son günüydü. Dün aktardığım hisleri bugün yine yoğun bir şekilde hissettik. (Tekrar yazmıyorum )

İki gün boyunca farklı illerden gelen 5 aile ile yakından ilgilenme fırsatı buldum. Her birinin ortak noktası olsa da birbirinden farklı hikayeleri var. Hepsi ile çok güzel dakikalar yaşadım ancak Alparslan ve Emirhan ile geçirdiğim anlar her daim aklımın bir köşesinde olacak.

Alparslan ile ilk tanıştığımızda ilk cümlesi abla "kitaplar nerede ?" oldu Kenisine aldığı herşeyin aynısını/benzerini kardeşi ve 5 yaşındaki yiğeni içinde almak istedi "İşte bu benim adamım" dedim (tabi içimden ).Annesi Güldane teyzem alçakgönüllü olmak neymiş bana benim vasıtamla tüm gönüllülere öğretti Çok ihtiyacı olmasına rağmen geriden gelenlerde alabilsin,kimsenin hakkına girmesin diye azar azar aldı herşeyden. İstediği tek şey ,düğün yapacağı oğluna hediye seçmekti.(Kocaman halıyı kimselere kaptırmadım aldım ona )

Güldane Teyze ve Alparslan

Ve Emirhan, henüz konuşmayı tam sökemesede abla "Mayk niyee konuşmuyoyy" deyişi ile gönlümü feth etti . Annesi ablayıda alalım mi oğlum dediğinde, "alalım" dedi ve giderken "abla şen bizimle gelmiyoy musun?" dedi

Emirhan

Herşeyin gönüllülerce karşılandığı,paranın geçmediği, sadece sevgi ve umudun olduğu bir dünyada iki gün geçirdim. Allah'ım yine nasip eder inşallah .
                            TSira- Şükran
                            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Şükrancım tekrar tekrar teşekkürler. Orada görev alman ve yorumlarını bize aktarman çok güzel. Okurken duygulanmamak elde değil. Allah hepsine acil şifa versin.
                              İstanbul TSira olarak da mayıs ayındaki lösemili çocuklar şenliğinde tekrar görev alacağız inşallah.
                              TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Allah hepsine acil şifalar versin,yüzlerinde ki tebessümü eksiltmesin .
                                Ablacım ne zaman bu şenlik ? Ben doyamadım
                                TSira- Şükran

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X