Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lösemi ve Lösev

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lösemi ve Lösev

Bir tıkla sizde destek olun LÖSEV

İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daha önce de iyileşen lösemili kardeşlerimiz ve lösemili çocukların anneleri tarafından el emeği göz nuru yapılan taraftar bebeklerden bahsetmiştik. Aramızda bu bebeklerden satın alanlar da oldu. (onlara bir kez daha teşekkür ediyoruz) BMN olarak Trabzonsporlu taraftar bebek kampanyası başlatabiliriz. Hepimiz yakınımızdaki çocukları mutlu etmek için ufak tefek oyuncaklar, hediyeler alıyoruz. Lösev'in Trabzonsporlu bebeğini alarak hem yakınımızdaki çocukları hem de lösemili kardeşlerimizi mutlu edebiliriz. Yalnızca tek tabletlik ilaç kadar yada yüzlerinde ufacık bir tebessüm sağlayacak kadar faydalı olabilirsek ne mutlu bize.

Lösev Trabzonporlu bebeklerimiz, küçük taraftar bebeği (12 YTL) ve bir büyük bir küçük (22,5 YTL) taraftar bebeğinden oluşan set olmak üzere iki çeşit satılıyor.

Satın almak için burayatıklayabilirsiniz.

Malum çocuklar çok hızlı büyüyorlar ve bazen 2-3 kez giydikleri kıyafetleri bir daha giyemiyorlar. İşte çevremizdeki çocukların bu artık giyemedikleri ama giyilebilecek durumda olan, bu konuda sıkıntı çeken çocukları mutlu edebilecek giyisileri biriktirip hep birlikte Lösemili çocuklar vakfına götürebiliriz. Ne dersiniz?

Sizde hala Lösev bebeği yok mu?

İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lösemili çocuklara parasız tedavi ve iyi yaşam şartları sağlayacak olan Lösemili çocuklar kenti projesine destek konusunda BMN. ile gurur duyuyorum. Kesin olmamasına rağmen İstanbul'daki arsa konusunda görüşmelerde oldukça yol katetmişler, bunun müjdesini de vermiş olayım. Yine malesef Ankara'daki arsa konusunda henüz olumlu bir gelişme yokmuş. Bu nedenle olumlu yanıt alınana, bu proje konusunda ciddi adımlar atılana kadar devam ettirilecek olan bu kampanyaya desteğimiz sürecek. Ancak Lösev dolayısıyla lösemili çocuklar için bir tıktan çok daha fazlasını yapabiliriz.

Vakıf olarak herşeyi açık ve göz önünde yapmaya çalışan Lösev'in başarısının sırrı da bu olmalı.

Bence gerçekleştirdikleri en güzel projeler; kan bankası, yoğun bakım, ayakta tedavi üniteleri, tahlillerinin yapılabildiği modern labaratuvarlarının bulunduğu, tahlil ve tedaviden çocukların pijamalarına kadar tüm ihtiyaçlarını ücretsiz karşıladıkları Hastane. (Lösante) Ve çocuklarının hastalığı nedeniyle büyük şehirlere gitmek zorunda kalan, imkanları olmadığı için hastanelerdeki sandalyelerde geceleyen aileler için yine ücretsiz sunulan misafirhane. Diğer proje ve organizasyonları için Buraya tıklayarak sitelerine bakabilirsiniz.

Gelelim nasıl yardım edebileceğimize... Öncelikle Lösev'ye yapılan bağışlarda havale ücreti alınmıyor. Yani 1 YTL dahi olsa ekstra hiçbir ücret ödemeden Lösev hesabına para yatırabiliriz.

Vakıf, Ispanak adını verdiği bir marka oluşturmuş. Lösemili çocukların yakınlarına eğitimler de vererek yeteneklerini değerlendiriyorlar. Lösemili anneleri pastalar, hediyelik eşyalar, davetiyeler, nikah şekerleri.... gibi aralarında TRABZONSPOR taraftar bebeği de olan çok çeşitli ürünler yaparak hem aile bütçelerine katkıda bulunuyor hem de vakfa. İnternet aracılığıyla da Türkiye'nin her yerine satış yapan Ispanak'dan ürün satın alabiliriz.

Gönüllü olarak organizasyonlarında yardımcı olabiliriz.

Yine Lösev 2.el (kullanılabilir) kıyafetten ev eşyasına her türlü bağışı kabul ediyor.
    En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 21.02.2008, 14:52. Sebep: ekleme: bilgi
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Ölmesinler onlar da
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

bu konunun daha gorunur bir yere taşınmasını talep ediyorum

Yorum

gereken ilgi gösterilmeli
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

yüce RABBİM ALLAHIM yardımcıları olsun
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

yonetime bir daha istekte bulunuyorum bu onemli bir konu lutfen sabitlensin ???

Yorum

Konu sabitlenmiştir.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

Belediyecilik konusunda istanbul'u beğeniyordum ama bu sefer ayıp etmişler.

Yorum

3 kuruş menfaat uğruna dağıtıln arsalardan bu yüce amaç uğrunada tahsis edilmeli...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bende destek verdim...
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konu sabitlenmiştir.
                      saolasınız bnmin duyarlılıgından dolayı

Yorum

vaktiniz oldukça çok tıklayın para vermiyoruz ya sadece bir tık yane

Yorum

1393948 . kişi olmak bana gurur verdi haydi trabzonsporlu kardeşlerim

Yorum

1395975 Hayde BMN!
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

1398062 gereken neyse yapılmıştır
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X