Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yazılımlar (Software)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jacker'i kullanıyorum Alihan 3 gün öncesine kadar da bişey yoktu.
    Evet abi bende de aynı sorun var.Youtube giriliyor ama video izlenmiyor.

Dediğim gibi Jacker kuruluyken birkaç program daha kurmak gerekiyor.Programları bulunca buraya eklerim . Adlarını bilmiyorum tam olarak.

Yorum

• youtube An error occurred,please try again later hatası alanlar lütfen alttaki linki yükleyiniz.

http://www.fileden.com/files/2008/11/4/2172717/gr-onar%C4%B1c%C4%B1.rar

Not: programı yukledikten sonra cokie geçmişini siliniz. (internet geçmişi.. )

Ayrıca youtube erişmek ve hatasız izlemek için güncel dns adresi:
      208.67.222.222 ve 208.67.222.220
      En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 02.08.2009, 17:11.

Yorum

• Jacker 3 kurulu olup hala video izleyemiyorsanız DNS'leri aşağıdaki gibi ayarlayın:

4.2.2.4
        4.2.2.2

Sonra yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp onar dediğinizde sorun düzelecektir..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Evet yukarıdaki programı yüklemek gerekiyor .

Yorum

• Yahu öylede böylede her türlü Youtube'ye girebiliyoruz.. Bunu engellemenin bir anlamı yok.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              youtube An error occurred,please try again later hatası alanlar lütfen alttaki linki yükleyiniz.

http://www.fileden.com/files/2008/11/4/2172717/gr-onar%C4%B1c%C4%B1.rar

Not: programı yukledikten sonra cokie geçmişini siliniz. (internet geçmişi.. )

Ayrıca youtube erişmek ve hatasız izlemek için güncel dns adresi:
              208.67.222.222 ve 208.67.222.220
              Yunus Emre program işe yaradı kardeşim, teşekkür ederim. Şu anda sorun yok
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bana hangi Firefox Add-On'lardan önerebilirsiniz? Ise yarayan varsa paylasabilirmisiniz?
                .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana hangi Firefox Add-On'lardan önerebilirsiniz? Ise yarayan varsa paylasabilirmisiniz?
                  İlk aklıma gelenler ve benim için en önemlileri;

1. DownloadHelper: Site farketmez internette izlediğin her türlü videoyu indirir.

2. Adblock Plus: Sİtede istemediğin reklamları kaldırır.

3. launch Cooliris: Slayt gösteri.

4. FoxyTunes: Bilgisayarında açtıgın medya playeri tarayıcının altındaki düğmelerle kontrol etmeni sağlar.
                  I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk aklıma gelenler ve benim için en önemlileri;

1. DownloadHelper: Site farketmez internette izlediğin her türlü videoyu indirir.

2. Adblock Plus: Sİtede istemediğin reklamları kaldırır.

3. launch Cooliris: Slayt gösteri.

4. FoxyTunes: Bilgisayarında açtıgın medya playeri tarayıcının altındaki düğmelerle kontrol etmeni sağlar.
                    Cok tesekürler. Hepsini deneyecegim, özellikle 1.'si fena biseye benzemiyor...
                    .

Yorum

• Arkadaslar bende bazi internet siteleri acilmiyor (Resmi site, haber61, ligtv, sporx...)

Firefox olsun IE olsun, Chrome ve Opera'da bile ayni sorunu yasiyorum.

Yardimci olabilirmisiniz?
                      .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Yükleniyor...
                      X