beyler ve dahi bayanlar ya alıştırmayın ..yada aşladığınız işe devam edin ......lütfen.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forumca Karikatürler
Daraltma
X
-
İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
efendim vakti zamanında bektaşi reis ormanda dolaşırken bir böcek görür ...önce kafasını iki yana sallar sonra yukarı doğru bakarak "yarabbi ,eyvallah hikmetinden sual olunmaz kabul ama bu gereksiz hayvanıda niye yarattınki" .....der ...eee elbette hadisenin peşisıra yaradanda bektaşi reise gaflet anının bedelini ödetip ,hikmetini göstermiş ...bektaşi bir hastalığa düçar olmuş ..iyileşmez ..hekime danışmış ve reçetesi yazılmış ..ormanda dolaşırken gördüğü böceğin kanatları.............
aradan bir zaman geçip iyileşmiş erenler ...ve bir gün arkadaşlarıyla sandal alemine çıkmışlar ...denizin ortasında "GAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ GAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ "eşliğinde "aşk olsun" .. "nur olsun"... afiyet olsun "...derlerken bir fırtına kopmasınmı..herkeste bir telaş bir panik ..ne yapacağını şaşırmış vaziyette kimi dua ediyor kimi sandala sarılıyor düşüyorlar çıkıyorlar ...ama canının kıymetli oluşuyla meşhur bektaşi hiç oralı değil sadece etrafı dingin dingin seyretmekte....biri dayanamaz bağırır kalk bişeyler yap öleceğiz.... yooook der bektaşi ben "O "nun işine bi kere karıştım aldım ağzımın payını.. "O" ne yapacağını bilir ...............En son Erdal tarafından düzenlendi; 26.05.2007, 21:08.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa sen veteriner değilmisin.Ne işin var BarışlaUuu barış dövecek seni
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum