Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forumca Karikatürler

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olum bak git
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• hadii vursanaa, vursana hadi nolduuu, yemiyoo muuu ?!

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ''Yemiyo mu'' dedi bence 1 hafta için müsait.. (Açık aradı ama bulamadı)

Yorum

• BMN ne güzel bir forum, beni bir haftalığına griye boyayacak mod ne güzel bir mod...... ama açığımı yakalarsa tabi zaaaaaaaaaaxd (liseli gülüşü attım bak bu yeterli sebep olabilir)

yarın bombalıycam önleminizi alın
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Forum Yöneticisine mukavemetten 1 hafta boyayın şu çocuğu şimdi elimde işim var ilgilenemeyeceğim
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• devam edim mi söle söleeeeeee haaaa devam edim miiii !!!!

Yorum

• "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cukkkkk!
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Keskinlikle

Yorum

• Yorum

• Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Gidiyorum

Yorum

• Sibel nokta atışı yapıyorsun, süper karikatürler
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Birgün herkes karikatüre girecek!
                                Aslında çok güzel karikatürler var da insanı incitmeyenini bulamıyorum Yani birbirini yakından tanıyanlar kullanabilir ancak.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X