Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forumca Karikatürler

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

**Latocan**

Yorum

• Ve fatih bombardımana başlar
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

**Latocan**

Yorum

• süper....

Yorum

• Bu Behlül tiplemesi neden üzerime yükleniyor raporlarım arkadaş mesajlarınızı
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk denemeler olumlu sanırım

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• BordoMavi.Net

Yorum

• BordoMavi.Net

Yorum

• Hay yaşayın ya...

Ne güldük be

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Ahahahahaha süperdi ya ççç
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Beni hep Selami mimledi böyle. Yoksa beni tanıyanlar iyi bilir öyle birisi olmadığımı.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beni hep Selami mimledi böyle. Yoksa beni tanıyanlar iyi bilir öyle birisi olmadığımı.
                              - İlhan ne zaman böyle karikatürler görsem hemen seni yazıyorum kardeşim ne yapayım hep sen aklıma geliyosun , yaşasın selami ççç
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ve bu karikatür Selami'yi özetler. ççç ççç ççç

Süper.
                                Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...