Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıl Oyunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O zaman,kendisini göremeyecek kadar uzağa gidemez tüpsüz?..
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman,kendisini göremeyecek kadar uzağa gidemez tüpsüz?..
      Yani okadar uzun süre nefesini tutamaz.
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman,kendisini göremeyecek kadar uzağa gidemez tüpsüz?..
        Genelde bazı dalgıçlar hırslarına yenik düşüp bu şekilde ölebiliyorlar. Dalgıçlıkla uğraşan arkadaşlarımdan çokça duydum bu sözünü ettiğin duruma benzer vakaları..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• hem neden kayanın arkasına geçmeye çalışsın ki tüpsüz ise
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Genelde bazı dalgıçlar hırslarına yenik düşüp bu şekilde ölebiliyorlar. Dalgıçlıkla uğraşan arkadaşlarımdan çokça duydum bu sözünü ettiğin duruma benzer vakaları..
            Doğru mu cevap?..

Zıpkın ve tüple dalmanın yasak olduğunu bilsek bir ihtimal bulurduk ama onu da nerden bilelim,hepimiz Saros'a mı gittik

Enteresan bir soruymuş,teşekkürler...

Edit:Ama bazı dalgıçlar böyle ölüyor dediğine göre doğru cevap değil demekki...

Yorum

• Zıpkınla avlanmak için tüpsüz dalış yapmak gerektiğini ipucu olarak sundum sadece..

Zira tüple avlanmak balıklara karşı bir nevi haksız rekabet gibi algılanıyor olsa gerek izin vermiyorlar asla)

Burada tüplü olup olmamaları adamın ifadesindeki mantık hatasını anında ortaya çıkarıveriyor yani

Cevap henüz gelmedi

GW

Yorum

• Ben bütün kelime kombinasyonlarını hesaplayarak şu sonuca ulaştım:

Tüpsüz dalışta vurgun olmaz...

Anlamam dalış işlerinden ama,başka da bir sonuç olamaz ipucundan sonra...

Yorum

• normalde bir insanın vurgun yemesi için nefes alıp vermesi lazım. yani ciğerde ki havanın değiş tokuş yapması lazım. bu yüzden içeri alınışştır adam.

Yorum

• Aynen öyle baba

Teşekkürler kafa yorduğunuz için

GW

Yorum

• Vurgun yemesi için tüp olması lazım.Tüpsüzse boğularak ölmüştür.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• vay be sadece soruyu değil bir kaç şeyide öğrenmiş oldum
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

Aynen öyle baba

Gerçi googleda pek çok yerde "tüpsüz dalışta da vurgun yenir" diyor ama olsun,soru güzeldi.Hem sahil güvenliğin kıllanması yerinde...Ama zeka kadar bilgi de gerekiyordu çözmek için.

Yorum

• Recep sen hala inat ediyor musun sorduğun soruda?..Kızın annesinin kayınvalidesi babasının annesi değil midir yani?..

Yorum

Aynen öyle baba

iş yerini kaldırdım ayağa. bir arkadaşım dedi vurgun için böyle olmalı diye

iyi yordun soner abi bizi

Yorum

• Evet bilgi gerekiyor ama en azından google dan bile öğrenilebilecek bir bilgi bu

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X