Bu gidişle Trabzor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Manşet Oyunu
Daraltma
X
-
Tolgadan terim e selamlar (iki penaltıyıda kurtarsa terime kapak olacaktı)
- Alıntı
Yorum
-
"Çalışmayan Saatler Bile Günde İki Defa Doğru Zamanı Gösterir: Erciyes - Gençler"-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
Ya, "manşet" dediniz de; bilmem hatırlar mısınız? 1992-93 senelerinde spor basını "ahlâka çok mugayir" manşetler atmaya başlamıştı. Şimdi onlardan birini buraya yazsam, hem Sevgi'nin akıbetine uğrarım; hem de şu elit ortam fena kirlenir.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa, "manşet" dediniz de; bilmem hatırlar mısınız? 1992-93 senelerinde spor basını "ahlâka çok mugayir" manşetler atmaya başlamıştı. Şimdi onlardan birini buraya yazsam, hem Sevgi'nin akıbetine uğrarım; hem de şu elit ortam fena kirlenir.sen özelden yaz
Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim manşetim;
''Ziya'ya rağmen''
Ziya Dergisi manşeti;
''Keçeli'siz zorlandık!''
Ekleme: Murat'la aynı mı düşünüyoruz ne
"Ziya Doğan: Fazla pozisyon vermedik"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Ziya Doğan: Fazla pozisyon vermedik"Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
- Alıntı
Yorum
-
( Ayman + Ziya Doğan + Hakem ) = 3
( Ersen + Gökdeniz (2) + Tolga ) = 4Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle( Ayman + Ziya Doğan + Hakem ) = 3
( Ersen + Gökdeniz (2) + Tolga ) = 4
işte bu cok ama cok guzeldi buna ben gulerimmmmmmm zuhahahahahhahahahahhKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
- Alıntı
Yorum
-
Gençler Tolga'nın Ellerine TakıldıODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum