Anlam Veremediklerimiz
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101 -
Birkaç gündür facebookta paylaşılan "resmileşti dikkat" adlı içeriğin nasıl paylaşıldığına anlam veremiyorum. İnsanlar hiç mi araştırma yapmaz, hiç mi sorgulamaz.. Körü körüne bir sürü psikolojisiyle nasıl harekete geçer.
Bilginin bu kadar kolay ulaşıldığı bir çağda üstelik aralarında son derece iyi eğitim almış, kariyer sahibi insanların da bulunduğu kitle, nasıl bu şekilde trollenir. Sosyologların aslında üzerinde çalışması gereken ciddi bir sorun. Bu olay, toplumumuzun sosyal yapısını bizlere bir kez daha göstermiştir.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.Yorum
-
Üniversite bitirmiş, öğretmen olmuş, akıllı, bilgili, kültürlü insanlar paylaşıyor bu yazıları. Öyle araştırma yapılmasına da gerek yok. 2 dakika mantıklı düşünmek bu durumun koca bir saçmalık olduğunu anlamak için yeterli. İnsan gerçekten hayret ediyor.Birkaç gündür facebookta paylaşılan "resmileşti dikkat" adlı içeriğin nasıl paylaşıldığına anlam veremiyorum. İnsanlar hiç mi araştırma yapmaz, hiç mi sorgulamaz.. Körü körüne bir sürü psikolojisiyle nasıl harekete geçer.
Bilginin bu kadar kolay ulaşıldığı bir çağda üstelik aralarında son derece iyi eğitim almış, kariyer sahibi insanların da bulunduğu kitle, nasıl bu şekilde trollenir. Sosyologların aslında üzerinde çalışması gereken ciddi bir sorun. Bu olay, toplumumuzun sosyal yapısını bizlere bir kez daha göstermiştir.Yorum
-
-
-
insanların yıllar geçtikçe kötüleşmesine nankörleşmesine aileniz bile olsa artık hiçbişeyin eskisi gibi olmadığına anlam veremiyorum.
aileniz en yakın arkadaşınız dostunuz vb. işte size en yakın kimse bütün bunların aslında hep menfaat ilişkisi olduğunu görüyorum ve bunlara anlam veremiyorum.sonuçta ölücez .neden bu sadece kendini düşünmek.dostluk sevgi aşk aslında bunların hep bir beklenti karşığı yapılan hareketler olduğuna inanıyorum.beklentisiz kimse kimseye bişey yapmıyorolayı iyi inceleyin bence gerçekten hep herkes birbirinden beklenti içinde menfaaat içinde.
bu dünyada iyi olmak yani iyi kalpli temiz kalpli olmak en büyük sınav.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Ne kadar sürüyor 1,5 saat mi?

Yorum